Campania 9 Avon

Hai sa vorbim despre….culorile bogate ale verii, aduse de Avon!


Sezonul reducerilor a inceput, iar Avon te ispiteste cu oferte irezistibile: mascara Supershock in oferta, Rujul rezistent Ultra Beauty la un pret absolut tentant, creioane de ochi care iti vor defini privirea, lac de unghii in nuante noi, calde ,  farduri pentru pleoape si perle bronzante, toate aceste reduse cu mai mult de 50%, doar pentru ca tu sa te poti bucura de ofertele verii!

Inscrie-te ca Reprezentant Avon luna aceasta si vei avea parte de nenumarate surprize si cadouri de BUN VENIT pe masura! 

Tentatia suprema, pentru o zi racoroasa si o piele intens hidratata, Avon iti recomanda produsele pentru ingrijirea pielii din gama Naturals cu ceai verde si verbena.  Este cunoscut faptul ca ceaiul verde actioneaza incredibil de bine asupra pielii iritate de razele soarelui, o racoreste si reimprospateaza. De asemenea, verbena este un ingredient cunoscut pentru proprietatile sale energizante, placuta aroma citrica si proprietatile calmante. Bucura-te de crema de copr, sprayul de corp si gelul de dus din aceasta gama, pentru ca zilele de vara sa fie o placere!

Vino alaturi de noi si inscrie-te ca Reprezentant si vei avea parte de multe alte surprize! 


22 iunie 2015

Lider Avon


Stiri