Campania 9 Avon 2017

Știai că Glamour Beauty Awards 2016 a votat cel mai bun produs de make-up din categoria Colour? Rujul Perfectly Matte de la Avon a fost ales cel mai bun produs de make-up din gama Colour pentru anul 2016. Bucura-te de toate produsele Avon și realizează un machiaj excelent în fiecare zi, în funcție de starea ta de spirit! Ai încredere în Avon și alătură-te cele mai dimanice echipe înscriindu-te ca Reprezentant Avon.

Să pui accentul pe buze este un trend din cele mai vechi timpuri, putem afirma, care nu va dispare niciodată. Rujul face parte din trusa de machiaj obligatorie a fiecărei femei. Este produsul care ne conturează, ne înfrumusețează și, uneori, este cel care are capacitatea de a ne înflori.

Iată câteva sfaturi culese de la Roxana Minea, make-up artistul Avon:

  • Buzele trebuie pregătite înainte de aplicarea rujului; exfoliază-le ușor și hidratează-le.
  • Folosești creion de buze? Dacă până acum doar te-ai conturat cu el, încearcă data viitoare să îl aplici pe întreaga suprafață a buzelor; în felul acesta rujul pe care îl aplici ulterior va rezista mai mult.
  • Neutralizează, dacă este cazul, culoarea buzelor prin aplicarea unui strat de corector; în acest fel vei evidenția și mai mult culoarea rujului pe care îl aplici.
  • Nu presa buzele atunci când aplici rujul, pentur a putea menține aspectul uniform.
  • Aplică rujul în două straturi astfel: după primul strat aplicat, fixează rujul cu pudră, apoi aplică și cel de-al doilea strat. Astfe vei reuși să menții culoarea mult mai mult timp.
  • Ai ales un ruj prea închis la culoare? Nici o problemă! În mijlocul buzelor aplică un ruj foarte deschis la culoare și aspectul se va schimba radical!


Lider Avon


Stiri