Campania 9 Avon 2018 - Bucura-te de cea mai tare vara

Poti transforma orice culoare intr-una metalica cu noul ruj Epic Transformer in 3 efecte. Rujul Epic Transformer Holografix are efect holografic, rujul Epic Transformer Sparkle On are efect de stralucire roz si rujul Epic Transformer Guilty Pleasure are efect de stralucire aurie.

Rujul Epic Tranformer se aplica peste orice nuanta de ruj pentru a oferi o finisare metalica sau se aplica separat pentru un aspect stralucitor.

Tot vara asta se poarta unghii cu efect cromat. Poti avea o manichiura profesionala la tine acasa cu 6 nuante noi cu efect cromat. Pentru a putea avea cat mai multe dintre aceste nuante venim cu o oferta de nerefuzat 1 +1/2. (comanzi una si iti alegi inca una la jumatate de pret)

Pentru barbati, vara aceasta, oferim aroma victoriei, o noua aroma pentru barbatii ce lupta pana la final. O compozitie vesela cu note energizante ce ii intensifica ambitia in drumul spre victorie. Apa de toaleta V for Victory  contine mandarin energic si suculent, in combinatie cu prospetimea uleiului de frunze de cedru, ce are la baza un acord subtil de patchouli.

Primesti cadou apa de parfum Little Black Dress daca vei comanda 4 ape de parfum sau toaleta din gama Eve, Little Black, Rare sau Attraction.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție! 


iunie 2018

Lider Avon


Stiri