Campania 9 Avon 2019 - Creaza un look de festival

Vara asta este despre experimentare si distractie! Profita de festivalurile din aceasta vara si ofera-te sa le completezi tinuta prietenelor tale cu cele mai indraznete machiaje!

Big & Magical mascara este disponibila in cinci nuante inspirate de apus, alungeste si coloreaza genele cu un efect discret de sclipici. Recreeaza look-ul pentru un plus de volum colorat cu o tenta de glitter.

Iluminator lichid Flashlight FX, un iluminator potrivit pentru toate nuantele pielii. Iluminatorul lichid Flashlight FX este un produs versatil, se regaseste in trei nunate si este ideal pentru a aduce stralucire discreta pe tenul tau.

Straluceste in multime cu unghiile tale cu reflexii de unicorn. Unghii unicorn in sase nuante noi cu lac de unghii cu aspect de gel care ofera stralucire intensa fara lampa uv, este sigur pentru unghii si se indeparteaza precum un lac de unghii obisnuit. Alege din sase culori cameleon ale lacului de unghii Mystical Fantasies.

Creionul cu stampile Spotlight West Coastintregeste look-ul de festival si te scoate din anonimat.

Indrazneste sa traiesti dupa propiile reguli cu apa de toaleta pentru barbati Wild Country. Aroma moderna si intensa Wild Country surprinde cu note proaspete de coriandru si rubarba in amestec cu lavnda pe o baza intensa de piele si ambra. Sticla noului Wild Country este inspirata de sticla de whisky. Wild Country – Intens. Puternic. Autentic.

Intensifica atractia dintre voi cu apa de parfum Attraction Sensation pentru ea si apa de toaleta Attraction Sensation pentru el. Apa de parfum Attraction Sensation pentru ea contine pruna, iasomie sambac, cashmeran, note senzuale de pielarie iar apa de toaleta Attraction Sensation pentru el contine piper negru, ulei de ghimbir cardamon si note intense de pielarie. 
Ambele sunt disponibile si la set, apa de parfum Attraction Sensation pentru ea cu lotiune de corp Attraction Sensation la 150ml si spray de corp Attraction Sensation la 100ml iar apa de toaleta Attraction Sensation pentru el cu balsam dupa ras Attraction Sensation la 100ml si gele de dus si sampon Attraction Sensation la 200ml.

Toate aromele verii intr-un singur buchet. Mandarina si fructele rosii deschid poarta spre gradina florala cu frezie si note catifelate de piersica – toate evidentiate de moscul Sylkolide. Toate acestea se regasesc in apa de toaleta Eau de Bouquet Bleu!

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!iunie 2019

Lider Avon


Stiri