Campania 9 Avon 2020 - Poartă cu încredere machiajul rezistent de la apus până la răsărit

Un machiaj rezistent cat e vara da lunga ne aduce gama Power Stay! Mascara rezistentă la apă cu efect de lungă durată Power Stay are formulă pentru de 9x mai mult volum, este rezistentă la apă - gene mai groase și mai pline timp îndelungat, rezistă căldurii și umidității - nu se întinde și nu lasă urme nici în cele mai călduroase zile, tehnologie avansată pentru culoare intensă - formula cu colagen, proteine și aminoacizi protejează și menține culoarea timp îndelungat si zero gene lipite - peria curbată acoperă fiecare geană în parte și îi oferă volum, separând-o de restul.

Fardul de pleoape cu efect de lungă durată Power Stay atrage toate privirile. Are culoare intensă și uniform, poate fi folosit ca fard de pleoape sau creion de ochi, se aplică ușor - aplicare ușoară pentru un efect impecabil, efect de lungă durată - rezistent împotriva căldurii, umidității și apei timp de 16 ore.

Creionul de ochi cu efect de lungă durată Power Stay este rezistent împotriva umidității, rezistent la transfer si are efect de lungă durată.

Apa de toaletă Collections Caramapple este o aromă dulce, care îți încântă simțurile. Face parte din categoria aromă senzuală pentru zi sau seară, perfectă pentru vară. Apa de toaletă Collections Caramapple are in compoziție note floral-fructate si note principale de măr, crin alb, caramel cremos. Această aromă dulce, cu note de crin alb în centrul compoziției, te învăluie și te poartă pe un tărâm magic.

Apa de toaletă Choc-Berry din ediția limitată Collections îți încântă simțurile cu o aromă dulce, de căpșune învelite în ciocolată. Apa de toaletă Choc-Berry are o aromă senzuală, potrivită pentru serile de vară, face parte din categoria florală-fructat iar notele principale sunt căpșune, iasomie roz, ciocolată. Notele dulci de căpșune și iasomie roz formează o aromă care îți înseninează zilele și de care nu te poți despărți.

Apa de parfum Segno Success pentru El este o aromă de neuitat, care are în centrul compoziției note de vetiver din Haiti. Apa de parfum Segno Success pentru El are o aromă elegantă pentru zi. Notele principale sunt piper roz, vetiver din Haiti si ambră. Fii de neînvins cu o aromă care te aduce mai aproape de succes! Compoziția armonioasă de piper roz, vetiver și ambră este ideală pentru bărbatul neînfricat, care este mânat de un țel. Poartă o aromă care cucerește pe toată lumea. Apa de toaleta Segno Success pentru el este disponibil si la set impreuna cu gelul de dus pentru par si corp Segno success la 250ml si deodorant spray Segno Success la 150 ml.

Înscrie-te acum ca Reprezentant Avon și bucură-te de toate ofertele destinate ție!iulie 2020

Lider Avon


Stiri