Campania pentru sanatatea sanilor

Peste 1000 de participanti din Bucuresti si 500 din Cluj la Marsul Promisiunilor!

Pe 23 septembrie am sarbatorit la Cluj faptul ca din strangerea profitului din vanzarea produselor roz am reusit sa donam doua aparate ultraperformante Institutului Oncologic Ion Chiricuta in valoare de 113,000 USD. 500 de participanti s-au adunat in Piata Unirii pentru a asista la momentele artistice pregatite si voluntarii au informat pe parcursul zilei 2500 de femei despre cum poate fi prevenit cancerul la san. Mai multe poze aici.

Pe 1 octombrie, ziua mondiala de lupta impotriva cancerului la san, s-au strans voluntarii campaniei roz din Bucuresti, Reprezentanti si angajati Avon si au promis ca vor transmite tuturor femeilor din viata lor cat de importanta este sanatatea si cat de nepretuita este viata. Doamnele, insotite de prieteni si copii, au pornit in mars pe Bulevardul Tineretului si apoi prin Parcul Tineretului, pentru a atrage atentia asupra importantei controlului medical periodic. Marsul a fost condus de Gianina Corondan, MC-ul evenimentului si de vedetele care sustin campania pentru sanatatea sanilor.

Evenimentul din Bucuresti a inceput la ora 11.30 cu un workshop de presa, la care au participat membrii Fundatiei Renasterea si reprezentantii Avon: Mihaela Geoana, Presedintele Fundatiei Renasterea, Victoria Asanache, Director Executiv al Fundatiei Renasterea, Raluca Kisescu, Senior Marketing Manager Avon, Gabriela Popescu, specialist radiologie si imagistica medicala, conferentiar doctor Daniel Popescu si psihologii Liliana Guta si Rodica Tanase.

La ora 14.00, Gianina Corondan a dat startul evenimentelor  la intrarea Sincai a Parcului Tineretului. Doamnele au putut afla mai multe informatii despre pericolul cancerului la san si despre posibilitatea efectuarii unui control. Mai mult, in Cabina Promisiunilor, fiecare femeie  si-a putut trimite poza facuta pe e-mail, Facebook sau Twitter catre alte prietene, pentru a le convinge sa faca la randul lor propria promisiune. Toate aceste promisiuni au fost incluse in galeria de pe site-ul campaniei, http://stopcancerlasan.ro/promite/galerie.html

Marsul Promisiunilor, sub sloganul "A promite inseamna a face! Promite sa mergi la control!", a pornit la ora 17.00 de la intrarea Sincai si s-a intors in aceeasi zona, dupa ce a parcurs Bulevardul Tineretului, pana la Palatul Copiilor, si Parcul Tineretului. Apoi, Raluca Kisescu a onorat in numele companiei cele patru invingatoare in lupta cu cancerul  la san. Puteti afla povestile supravietuitoarelor aici: http://stopcancerlasan.ro/testimoniale-video.html .

Seara, evenimentul a fost celebrat de concertele Vunk si Directia 5.Octombrie 2010

Lider Avon


Stiri