Campania Timp din timpul tau

In fiecare zi incurajam femeile sa fie independente, sa schimbe lumea prin frumusetea lor. In saptamana dedicata lor, 1 - 8 martie, vrem sa le incurajam sa ia o mica pauza de la statutul de super-femei si sa se rasfete... cu timp liber.

Va prezentam in exclusivitate, cu cateva ore inainte de lansarea oficiala, campania Timp din timpul tau.

Ramaneti cu ochii pe FB/Avon Space pentru ca v-am pregatit 3 video-uri cu Antonia - tutoriale "How to..." in care ambasadoarea noastra ii canta sotului in cautare de cadouri cum se face un mic dejun, curatenia sau cum ar putea avea camasa perfecta, fara cute. In toate cele 8 zile, pe pagina de Facebook Avon Space vom organiza concursuri cu seturi de rasfat Planet Spa, executii speciale care speram sa va placa, iar campania va beneficia si de o campanie de media in online.

Exclusiv - Inainte de a lansa clipulului de astazi, puteti viziona tutorialul despre Mic Dejun, cu Antonia, aici: https://youtu.be/BQc9gs82AtI

Sa aveti o saptamana in care daruiti/primiti timp din timpul persoanelor dragi, ca sa va rasfatati pe avon.ro, in oras cu prietenii, intr-o cada plina cu spuma sau... cum vreti voi (doar e ziua voastra, nu?)

1 martie 2017

Lider Avon


Stiri