Ce stim despre Timeless

Timeless de Avon

For: women Designer: Avon

Avon Timeless

Timeless a fost lansat in anul  1974. Notele lui de varf sunt aldehydes, gardenia, piersica, bergamot si lamaie lemon; in notele de mijloc predomina patchouli, iasomie, cedar si trandafir; notele de baza sunt: amber,  mosc si vanilie. Timeless de la  Avon este un chypro parfum floral pentru femei.

Nenumarate declaratii ale consumatorilor de Timeless te incita sa il cunosti mai bine, sa ii simti aroma deoasebita a anilor '70.

Iata unele dintre ele:

 

Imi amintesc sniffing Timeless In anii 1970, direct din sticla pe  mamei mele. Eram mult prea tineri pentru a avea orice apreciere pentru parfum. Aproape 40 de ani mai tarziu, tot ce am să spun este OMG! 

Da, e adevărat. Timeless miroase Shalimar. 

O declaratie din USA: Am luat lotiune de corp, care In prezent este disponibil 5 pentru 8 dolari la Avon Da, e drept, 5 pentru $ 8. 
Eu doar regret ca nu  am cumparat  mai multe. Nu am nevoie de Shalimar. Am Shalimar. 
In Timeless & Chic In negru sunt două mirosuri, Avon declara că orice perfumista care se respectă trebuie să Incerce. Vă mulţumim pentru beneficiul  a testa din nou Timeless.

 

Coriandre

 La Inceput nu am obţine o legătură cu Shalimar, la toate - Timeless incepe agresiv, atunci cand susţine Shalimar să fie netede de la Inceput. Mai tarziu am Inţeles comparaţii multiple - amestec de răşini şi trandafiri plus indiciu inconfundabil de spectacole de lamaie dulce tu unde Timeless "aripile cresc din. 
Notele de bază a obţine un pic screechy cu mosc şi - eu sunt aproape pozitive - vetiver. Din moment ce eu nu sunt In termeni buni cu vetiver, eu sunt sigur că iubitul ei poate aprecia notele de bază la maxim, pot obţine şi total dependent.Beware! Feriţi-vă!

 

"Asta Imi aminteşte de Shalimar, loturi mai ieftin doar verificate notele In Shalimar şi conţine aceleaşi Bergamot, orris, opopnax şi vanilie foarte drăguţă şi foarte feminine Intr-un mod de modă veche şi OMI drydown aceeaşi ca lucruri mai scumpe.." 

 Cele de mai sus a venit de la o revizuire pe basenotes.  Am gasit-o curios, deoarece ieri, cand m-am parfumat cu Timeless, o doamnă a vrut să ştie dacă a fost Shalimar. 

Foarte proaspat, aplicat pe piele Softner şi EDT. Este cinstit miroase ca o uşoară Shalimar. Am putea numi acest Shalimar pentru timizi. Pentru achiztia lui nu trebuie buzunare adanci !

Prima data l-am testat de la mama mea In anii '80 si l-am iubit....  Este o frumoasa compozitie bine amestecate de chypro florale. Mi-ar place In continuare să-l cumpere din nou, dar sper ca nu e greu de găsit aici. Este absolut atemporal şi sticla este doar minunat.

Madame Rochas

Am fost atat de placut surprins de frumusetea acestui parfum.. Aşa cum spune ea, nu are una sau două note copleşitoare. Pentru acest pret mic, este o bijuterie.

 

Cu excepţiile de "flori" şi "Petal" (deja Intrerupt), aceasta este ultima mare valoare de la Avon. Un amestec complex In loc de cateva ingrediente copleşitoare, care a devenit semnatura lui Avon. Formula este pura la Avon, este de varf: de deschidere este un amestec luminos, spumante de citrice, care se transformă Intr-un mijloc floral trandafir dominat. Moale, pulverulentă, de jos cald, Woody este clasic Avon.. Şi, la fel ca toate Avons clasice, aceasta are ca ingredient unul care este diferit: cedru. Pure pentru a pune un ingredient folosit mai ales In parfumuri barbati Intr-un astfel de parfum feminin. Outstanding!Remarcabil! Ele pot fi foarte slooooooooow să Intrerupă acest unul!

 

 Timless este divin. Dacă aţi aprecia Femme de Rochas, dar credeţi că piele şi notele lemnoase sunt puternice pentru a purta, cred ca va place finetea de atemporalitate. Este la fel de pudră şi citrice ca Chanel N5, muy Elegante. And I agree with the idea that this smell like Madame Rochas, but in a more soft version. Şi sunt de acord cu ideea că acest miros ca Madame Rochas, dar Intr-o versiune mai moale. 

 Deci, ieftin şi atat de bun Dacă vă place clasicul trebuie să Incercaţi Timeless ..

 

Doar a primit prima mea sticla de Timeless azi de la Avon prietena mea, Sarah. Ca o mulţime dintre voi, am crescut cu Avon, şi multe dintre parfumurile lor au fost medii, şi mi se diplomatice aici.Poate pentru acest motiv, am privit Intotdeauna la Timeless In broşură şi a făcut presupuneri. Cred că am gandit că ar fi Infundat, vechi, plictisitoare, etc neplăcute vă pare poate invata un caine batran smecherii noi. In cele din urmă a dat In pentru că a fost special, şi a crezut că mi-ar da prezumţia de nevinovăţie. 
 Ei bine, eu stau pedepsit. 
Ştiam că am fost obtinerea de comanda mea de astăzi, aşa deliberatly nu a pus nici parfum pe Inainte de a pleca la muncă In această dimineaţă, astfel Incat a fost capabil de a da eu un şpriţ primul lucru. 
I love it!!! Imi place! 
La fel de frumos ca Madame Rochas, pe care cred că are multe caracteristici cu Este cald şi profund, cu o notă sligthly minunat mijloc de fructe.. Citrice şi patchouli şi cedru şi că dubla personalitate Incantătoare, care este caracteristic de mirosuri chypro. 
 Numai dacă aş fi ştiut că Madame Rochas a avut o soră foarte elegant şi de auto-efacing! 

 Mai bine mai tarziu decat niciodată.

Cel mai bun becauseit parfum Avon dulce sexy de modă veche, Intr-un mod bun ca Marilyn mirosea şi ultima atat de mult timp pe piele, iar preţul este perfect.

Imi place acest parfum imi aduc aminte de purtarea acest sentiment parfum ca o papusa Barbie cu meu alb pompe cu tocuri Inalte şi părul blond nou colorat

Un lucru care imi place sa spun despre minei, este faptul că voi folosi parfum / Koln, indiferent dacă este proiectat pentru bărbaţi sau femei şi nu voi face nici o oase despre asta. Atemporal, cum ar fi numele lui este cu adevărat "Timeless", Acest lucru are un loc special In inima mea, aceasta a fost In jur de ani de zile şi piersici proaspete este prima notă Am observat, apoi ca o "varstele" Imi place să spun, acesta devine un parfum floral delicat ce este frumos. 

 După ce a locuit cu Avon In viaţa mea, atat timp cat Imi amintesc, devenind un Rep Avon doar părea ca un lucru bun.. Timeless & Candid vor fi două arome, care vor rezista testului timpului, In opinia mea.

Atemporal este pentru mine timeless.it miroase astăzi la fel de bun cum a făcut In anii '60 şi 70s.it este proaspăt, nu, vechi, si foarte sensual.it Imi aminteşte de Tresor cu piersici proaspete Inceput apoi morphs intr-un vartej de flori plethra toate avand un miros combinat de o flower.i exotice nu sunt vechi, nici r fumes.this meu ar fi miros minunat pe o doamnă foarte tanăr, dacă ea este crescut suficient pentru a efectua aceasta off.its cu siguranţă nu este un pic de tenis Incălţat puştiulică fum.

Mi-am luat prima mea sticla cu Intarziere atemporal In anul cand s-a lansat Timeless este atat de perfect pentru acel moment al anului, care la această zi cand vantul Incepe să arunce In aer rece Mă gandesc la acest parfum. este suficient de ieftin ca eu ar trebui să obţineţi o sticlă. Cred că acest parfum este pe picior de egalitate cu tweed Anglia., şi este ok pentru zi sau noapte.

... Sotul meu este din Arabia Saudită şi adoră Timeless doar pentru un anumit motiv ... (El nu poate sta Givenchy - unul de meu favorit parfum case-hahaha) Se pare ca mirosul cald, care sunt un pic diferit de ceea ce Europeană / americanii ca si adora Oud. Categoric un miros diferit de ceea ce am folosit. Sunt de acord cu Lorena are o "călătorit" ca să-l miroasa. Interesant este ca a venit de la Avon!

Interludiu

Timeless a fost primul meu parfum. Mama mea a cumparat Baie de spumare imediat dupa ce a fost introdus. In timp ce ea nu a utilizat, ea ma Incurajat să. "Casa miroase atat de bine după ce baie", a spus ea mereu.. Acest set preferinţa mea In parfum pentru hypres şi orientali. 

 Cand am spray prima Timeless, am fost incantat de aceasta natura lui sub formă de pulbere, care rămane pe tot parcursul.. Florile sunt subtile şi supuse. 
 

Bunica mea, de-a lungul anilor am păstrat o sticluţă de Timeless  .... acum am Incercat cu disperare să găsească crema, dar se pare ca "EAD de Cologne" şi parfum sunt disponibile numaiImi place cum miroase, ma remindes de copilăria mea şi bunica mea adorat, desigur.Atemporal este un parfum minunat.

Am fost scotocitor prin cabinet de medicina mamei mele şi am găsit asta. Miroase atat de vechi, dar mama Il iubeşte

Imi pot imagina că a avut curaj In anii '70.

Prima dată am Intalnit Timeless atunci cand lucram pe o bază Marinei, şi o femeie frumoasă a trecut de mine In hol. Am fost atat de lovit de parfum, am Intrebat-o ce purta ea - şi sa dovedit că a fost un Reprezentant Avon !. I-am cumpărat acest lucru pentru mama mea ca un cadou, şi ea a purtat prin majoritatea de 80 şi 90. "parfum mister" este! 

 Imi place memento de mama mea, si cand este pulverizat uşor cred că este un miros frumos casual pentru a privi.

Cunoaştere

Mi-a luat un timp să te obişnuieşti cu acest ... din sticla de tot ce am putut miros fost copac ud scoarţă ... nu aşa de rău odată pulverizat pe piele, un miros cald de modă veche.

Ca reprezentant Avon, am decis că eu ar trebui să am mai multe cunoştinţe şi experienţă despre  toate parfumurile Avon. Incercaţi unele dintre cele mai mari parfumuri clasice de la Avon - Timeless Avon

ce pot sa spun despre atemporal? Bunica mea a fost o femeie care a folosit să călătorească mult, ea a folosit pentru a vizita o mulţime de ţări, şi ea a iubit parfumuri la fel de mult ca şi mine, asa ca de fiecare dată ea a calatorit, ea d cumpăra parfumuri, parfum de colectare şi printre ei, ea mereu a avut o sticla de atemporalitate. Dacă sunteţi peste şaizeci de ani, cred atemporal, este o alegere mare.

Timelles este un clasic in lumea parfumurilor. Este elegant si casual in acelasi timp. Utilizarea Timelles va fi elegant pentru a merge la office sau confortabile pentru a merge la mall ...

 

 

Pastreaza-ti farmecul cu Timeless!

 

Cum?

Fii activ in c17 cu o comanda de 300 lei, iar in c1 la o comanda miniam de 150 lei primesti cadou  minunatul Timeless!!Noiembrie 2010

Lider Avon


Stiri