Cele mai bune 10 sfaturi pentru recomandarea parfumurilor Avon

Top 10 sfaturi pentru recomandarea parfumurilor 

Avon vinde milioane de unitati de parfum in intreaga lume. Exista arome unice atat pentru femei, cat si pentru barbati, de la parfumurile zilnice la cele sofisticate creata de designeri pentru ocazii speciale, precum cele de la Lacroix, Ungaro sau mai nou, recomandate Reese Witherspoon. Pentru a te ajuta sa vinzi parfumuri mai mult si mai eficient, ti-am pregatit pentru tine, draga reprezentant Avon, o serie de sfaturi care iti garanteaza succesul in afacere.

1. Succesul in vanzarea parfumurilor reuneste o multime de elemente.Produsul nu este doar parfumul pur si simplu, ci un nume, un ambalaj, un mod de prezentare. Sticluta si ambalajul parfumului sunt la fel de importante ca si aroma, Impreuna, ele vor crea un intreg care cuprinde in esenta sa ganduri, emotii si sentimente. 

2. Fiecare parfum Avon are istoria sa! Afla care este istoria fiecaruia dintre ele si impartaseste acest lucru prietenelor tale; daca vei apela la emotii si amintiri, le vei capta cu siguranta atentia. Exemplu: apa de parfum IN Bloom By Reese Whiterspoon este o imagine a copilariei ei, o imagine plina de magnolii, gardenii cu arome regasite in...In Bloom!

3. Fiecare parfum are note principale pe care ar trebui sa le cunosti pentru ca te vor ajuta sa alegi aroma potrivita pentru fiecare persoana.

4. Nu uita ca fiecarei persoane i se potriveste un alt parfum, pentru orice fel de ocazie! Exista parfumuri pentru diferite ocazii: gale, cine romantice sau intalniri cu prietenii; de aceea trebuie mentinuta starea de spirit cu ajutorul unei arome speciale.

5. Foloseste instrumentele necesare vanzarii, adica: mostre, pagini parfumate , produse demo. Si ma tine cont ca orice parfum isi areleva adevarata aroma abia dupa o ora!

6. Foloseste chiar tu parfumul Avon, atunci cand il recomanzi! Tu vei fi cel mai bun exemplu!

7. In cadrul unei intalniri nu recomanda prea multe intalniri! Studiile arata ca nu trebuie sa testezi mai mult de 3 parfumuri odata, intrucat aromele se vor contopi si persoana va deveni confuza in alegere!

8. Nu forta pe nimeni sa comande un parfum! Acesta este un produs de lux iar achizitionarea lui trebuie sa fie o placere!

9. Incurajeaza prietenele sa utilizeze si extensiile de gama ale parfumurilor, adica gelurile de dus, creme de corp sau spray-urile. Astfel, aroma va fi intensificata si..de asemenea si beneficiile tale!

10. Parfumurile sunt cadouri ideale atat pentru femei cat si pentru barbati! Daca esti in cautarea cadoului perfect, atunci parfumul Avon este ideal atat pentru zile de nastere, Craciun sau Ziua Femeii!

 

Urmeaza aceste 10 sfaturi si ai sa simti aroma beneficiului Avon!
Aprilie 2011

Lider Avon


Stiri