Competitia Reprezentantilor C08 - C11 2011

 

Adori surprizele de vara? Un flirt spontan, un sarut neasteptat? Avem o surpriza speciala pentru tine!

Colectioneaza cat mai multe saruturi in C08, C09, si C10 2011.

Valorifica saruturile in C10 si C11 2011.

Recomandare: Asteapta pana in C11 2011 pentru a valorifica toate saruturile acumulate. Astfel ai la alegere premiile cu valoarea cea mai mare.

Poti sa iti comanzi premiile de fiecare data cand acumulezi suficient de multe saruturi (7, 14 sau 21 saruturi). Saruturile se pot cumula din mai multe comenzi si se permit combinatii intre premii.

Mentiuni

  • Saruturile acumulate intr-o campanie vor putea fi utilizate doar din campaniile urmatoare.
  • Valoarea de 230 lei se poate cumula la nivel de campanie, luand in calcul toate produsele comandate*. Saruturile se vor acorda automat in contul Reprezentantului in momentul indeplinirii valorii de comanda.
  • La comandarea produselor premiu este necesar a se completa codul special din brosura pentru fiecare produs.
  • Toate saruturile primite atat din brosura, cat si din programul de activitate, se cumuleaza si pot fi vizualizate in factura Reprezentantului.
  • La programul de activitate, Reprezentantul primeste maxim 7 saruturi pe campanie, indiferent daca valoarea comenzii depaseste 230 lei.
  • In cazul in care premiile comandate valoreaza mai multe saruturi decat saruturile cumulate, vor fi facturate automat premiile cu valoare mai mare, care se incadreaza in numarul de saruturi disponibile.

* Valoarea de comanda include produsele cosmetice si noncosmetice (inclusiv produsele care sustin campaniile sociale Avon), cu exceptia produselor vizualizate cu semafor rosu pe site-ul Avon.Iulie 2011

Lider Avon


Stiri