Crema cu SPF si de ce este important sa o folosim

Azi vom vedea de ce trebuie sa punem accent mare pe SPF-ul unei creme.

Cremele cu protectie solara ar trebui sa fie nelipsite din ingrijirea zilnica a oricui. Nu se folosesc in functie de varsta (toata lumea are nevoie de ele) si nici anotimpul nu trebuie sa fie cel care sa ne aminteasca de existenta si necesitatea lor. Este falsa ideea ca doar vara avem nevoie de crema cu SPF.

Copiii de peste 6 luni pot fi protejati cu creme ce au SPF.

Atunci cand este nor afara, aproximativ 80% din radiatia solara ajunge pe piele. Zapada, apa si nisipul reflecta o parte din radiatiile solare.

Folosind crema cu SPF, vom fi protejati de ristul de cancer la piele, riscul de pigmentare inestetica si imbatranire prematura. De ce? Pentru ca ingredientele din crema cu protectie solara absorb sau reflecta razele ultraviolete.

Pentru ca o crema cu factor de protectie solara sa fie cu adevarat eficienta, aceasta trebuie aplicata cu 20-30 minute inainte de expunerea la soare.  Aplicati crema cu generozitate pe fata, urechi si gat. Nu uitati de buze. Exista balsamuri de buze cu SPF. 

Mai nou, exista si fonduri de ten cu factor de protectie solara. Avon recomanda gama de produse Luxe sau cremele BB de la Nutra Effects.

Daca insa doresti sa mergi la plaja, neaparat trebuie sa folosesti cremele din gama Avon Sun, create special pentru a te proteja de razele ultraviolete pe tot corpul.

Inscrie-te ca Reprezentant Avon in aceasta campanie, bucura-te de oferte si reduceri si ia cu tine un strop din bucuria de a trai fiecare clipa cu aromele Avon!


iulie 2017

Lider Avon


Stiri