Cum arata o zi insorita?

A venit primavara cu toate drepturile sale, au venit si ofertele Avon cu aroma de flori si frumusete! Pentru toate persoanele care se inscriu ca Reprezentant Avon in Campania 4 avem o oferta minunata!!! La oricare doua mascara comandate, a treia se primeste gratuit! Ai doua prietene care folosesc mascara? Perfect! A treia este a ta GRATUIT!  

Ofertele minunate nu se opresc aici! Doar pentru cei care se inscriu ca Reprezentanti in Campania 4 si comanda oricare 3 produse Anew (cu exceptia gelurilor de curatare), pot alege sa primeasca pentru doar 1 LEU apa de parfum Little Gold Dress, introducand codul special 18267.  

Doar pentru cei care se inscriu ca Reprezentanti Avon in Campania nationala 4 au fost pregatite pungute in editie speciala de primavara! Cere informatii liderului cu care vei discuta in vederea inscrierii! 

Brosura Campaniei 4 aduce foarte multe oferte pentru clienti! Fii in central actiunii si alatura-te celei mai frumoase echipe Avon, completand formularul nostru de inscriere sau sunand la numarul de telefon de pe site.

Lider Avon


Stiri