Cum sa recomanzi rujul Perfect Kiss

Despre noul ruj Perfect Kiss de la Avon

Noul ruj Perfect Kiss cu 24 de nuante intense este infuzat cu enzyme din fructe si uleiuri de cocos si avocado. Pentru buze moi, catifelate, mai pline si numai bune de sarutat! Datorita design-ului modern, rujul devine un accesoriu pe care il poti purta in fiecare zi cu tine. Prietenelor tale le va face placere sa poarte acest ruj in geanta. Inarmeaza-te cu brosura si raspandeste vestea ca saruturile sunt mai dulci ca niciodata cu noul ruj Perfect Kiss!

Cum sa recomanzi rujul Perfect Kiss

Cui ar trebui sa recomanzi noul ruj?

Femeilor care isi doresc un ruj cu nuante puternic pigmentate, acoperire intense si consistent cremoasa.

Femeilor care isi doresc o gama variata de nuante din care pot alege in functie de momentul zilei, de tinuta pe care o poarta sau care se pliaza cel mai bine personalitatii lor.

Femeilor care isi doresc un ruj intr-un ambalaj modern, care va arata grozav in poseta lor.

Barbatilor care sunt in cautarea cadoului perfect pentru femeile pe care le iubesc.

De ce trebuie sa recomanzi noul ruj?

Chiar daca este de necrezut, in fiecare secunda Avon vinde 4 rujuri. Femeile iubesc pur si simplu rujurile Avon si cum Ziua Indragostitilor se apropie vanzarile de ruj vor cunoaste o crestere explozibila! Ne asteptam ca rujul Perfect Kiss sa beneficieze de un success nemaiintalnit in Campania 2, asa ca nu rata sansa si profita din plin de oportunitatea momentului! Pe langa acest lucru, toate ne dorim buze incredibil de moi in sezonul iubirii.

Cum iti poti incuraja prietenele sa comande noul ruj?

Spune-le despre:

Reducerea de 40% din brosura 2!

Buzele moi si catifelate, atuuri de care au nevoie in aceasta perioada a anului

Rezultatele dovedite! 96% dintre femei au confirmat ca buzele lor sunt mai catifelate de la prima aplicare

Paleta de 24 de noante - perfecte pentru orice stil sau stare de spirit!

Acoperirea media bogata de care Perfect Kiss se bucura. Cu siguranta prietenele tale nu vor sa piarda oportunitatea de a incerca un ruj pe care toata lumea il iubeste!

Nu uita sa le oferi mostre pentru a-si alege noantele perfecte!

Program Motivational

Comanda 2 rujuri Perfect Kiss si primesti gratuity inca un ruj Perfect Kiss ( pentru alegerea noantei dorite bifati codul precedat de asterisk).

Produsele pot fi cumulate din mai multe comenzi. Programul este valabil o data per Reprezentant. Pentru indeplinirea conditiei programului, alegeti rujurile dorite bifand codurile din brosura 2. Pentru alegerea premiului, bifati codul precedat de asterics din My Avon Magazine 2/2013 aferent noantei dorite.Ianuarie 2013

Lider Avon


Stiri