Cum socializam pe Facebook

Facebook este o modalitate grozava de a pastra legatura cu familia si cu prietenii tai prin intermediul unei comunitati online. Mai mult decat atat, este o oportunitate pentru a iti promova afacerea Avon. Iata cum iti poti creea propria pagina pe Facebook.


1.         1.                    Acceseaza www.facebook.com.

2.          2.                   Pe pagina principala, acceaseaza sectiunea "Sign Up". Tot ce trebuie sa faci este sa iti completezi numele, adresa de e-mail, data nasterii si sexul. Apasa apoi butonul "Sign Up".

3.                             Dupa completearea acestei sectiuni de inscriere, Facebook iti va trimite un mesaj de instiintare pe adresa de e-mail pe care ai furnizat-o in pasul anterior. Selectarea link-ului de confirmare va definitiva procesul de inscriere.

4.               3.              Contul tau este acum creat, asa ca este timpul sa iti editezi profilul. Profilul iti permite sa impartasesti interese, activitati si orice alte detalii cu persoanele cu care intri in contact pe Facebook. Iti poti edita profilul oricand selectand "Edit Informations" din coltul dreapta-sus al sectunii "Basic Info" sau selectand iconita "Edit" din coltul dreapta-sus al fiecarui camp al profilului tau.

5.             4.                Incarca o poza si totul este gata! Poza va fi de mare ajutor persoanelor care iti vizualizeaza profilul sa te identifice, mai ales daca numele tau este unul comun.

6.                  5.           Incepe sa impartasesti! Editorul - iconita din partea superioara a profilului tau si a paginii principale - iti permite sa impartasesti link-uri, poze, mesaje si scurte statusuri, care vor fi postate pe pagina ta de profil. Atunci cand lansezi widget-ul eBrosurii pe pagina ta de Facebook, imaginea widget-ului si mesajul "Rasfoieste eBrosura mea" vor aparea pe pagina ta de profil si vor putea fi astfel vizualizate de prietenii tai.

6. De fiecare data cand accesezi pagina principala (pe care poti ajunge de fiecare data selectand "Home" din coltul stanga-sus), vei putea urmari continutul pe care prietenii tai l-au publicat pe propriile pagini de profil - link-uri care te-ar putea interesa, ganduri, poze si evenimente din viata lor. De asemenea, de fiecare data cand iti actualizezi pagina de profil, prietenii tai vor putea vizualiza aceste modificari, asa ca adaugarea widget-ului eBrosurii pe pagina ta va fi impartasita intregii tale retele de prieteni de pe Facebook.

 Succes!Decembrie 2010

Lider Avon


Stiri