De ce ar trebui sa fiu reprezentant....

Produsele Avon, sunt, desi unora nu le convine, :-) cele mai cunoscute produse cosmetice din Romania in acest moment. Asa cum spun si specialistii nostri, care sunt convinsa ca nu vorbesc din ghicite, 9 din 10 romance au incercat macar un ruj.

De ce ar fi asa? Pai, pentru ca preturile produselor variaza astfel incat sa cuprinda toate marimile de buzunar, pentru ca toate gamele Avon se schimba mereu in bine, facand astfel mai usoara munca unui reprezentant bun si perseverent care doreste sa gaseasca clienti buni si perseverenti (din experienta mea ca reprezentant am dedus faptul ca, cu cat este mai greu sa convingi o anumita persoana sa consume produse Avon, cu atat iti va fi mai usor sa pastrezi acel client; el va veni in continuare la tine pentru ca va tine minte ca la tine a gasit informatiile pe care le dorea, in contrast cu toti ceilalti reprezentanti care au incercat), pentru ca isi asculta clientii (chiar daca ei nu stiu) si incearca sa le indeplineasca dorintele si pentru ca femeile vor vrea mereu sa fie frumoase la preturi accesibile. De aceea, eu cred ca orice femeie care se ingrijeste si vrea sa invete sa se ingrijeasca mai bine poate fi un reprezentant de succes.

De asemeni, motive de genul "sunt deja prea multi reprezentanti" sunt neintemeiate. Fiecare femeie este unica si va fi un reprezentant unic. Zic femeie pentru ca femeile, fiind, dupa tipar, mai mari consumatoare de produse cosmetice, au un talent innascut in a le recomanda. De cate ori nu ati incercat un ruj sau o crema doar pentru ca, intr-o conversatie oarecare, o prietena v-a spus in treacat cat de mult ii place? Provoc orice barbat sa ma contrazica.

Deci, daca v-am convins, macar putin, nu ezitati sa completati formularul de inscriere si sa incepeti un "job" la care toata lumea viseaza: placut, distractiv, si, pentru voi femeile, mai presus de toate, cu desavarsire feminin.



Aprilie 2012

Lider Avon


Stiri