Despre Avon - profilul avon Romania

Avon este liderul pietei de cosmetice din Romania. Pana acum 8 din 10 femei cu varsta cuprinsa intre 15 si 59 de ani sunt cliente Avon si au comandat produsele companiei.

In aproape 10 ani de existenta, Avon Romania a reusit sa intre in inimile si in casele a milioane de femei care au avut incredere in sfaturile si recomandarile celor peste 100.000 de reprezentanti Avon din cele 96 de centre de livrare din toata tara.

In anul 2004, Avon a investit peste 12 milioane de euro pentru dezvoltarea in Romania la Chiajna langa Bucuresti a unui nou centru de distributie. Noul centru care a fost inaugurat in 2006 deserveste tari cum ar fi Romania, Moldova, Bulgaria, Macedonia si Albania.

Avon Romania este implicata in sprijinirea luptei impotriva violentei domestice (puteti citi mai multe detalii aici) si este implicata in campania impotriva cancerului la san "1 din 8 femei - Afla ca esti bine" (puteti citi mai multe detaliiaici).

Avon Romania este filiala nationala a firmei Avon Internationa. Prezenta in peste 100 de tari Avon International este liderul international al pietei cosmetice din lume si are o cifra de afaceri de peste 9 miliarde de euro anuala.Mai 2009

Lider Avon


Stiri