Despre Avon Solutions

Ne-am suflecat manecile si am facut primul pas plantand copaci in judetul Arges, dar acum trebuie sa avem grija si de tenul nostru. Cum altfel decat alegand unul dintre produsele Solutions? Sunt hipoalergenice, incarcate de natura si, pe deasupra, vin in ambalaje atat de frumoase si colorate!

Suntem cu totii incantati de sprijinul Andreei Marin Banica in promovarea acestei game si recomandarea ei le da mai multa incredere in produsele noastre tuturor Reprezentantilor si clientilor din Romania.Veti descoperi in cremele Solutions niste ingrediente naturale despre care probabil ca nici nu stiati cate beneficii au. De asta am creat un website Solutions special pentru detalierea lor: http://www.avonconnects.com. ro/community/product_buzz/ gama_solutions.

Si pentru ca vestea sa ajunga in toate colturile tarii, a plecat de la noi catre intreaga forta de vanzari un newsletter Solutions proaspat si plin de solutii:http://customer.kinecto.ro/ Avon/2012.04.20/index.html.

Iar pentru ca nu putem vorbi de natura doar dintre peretii biroului, va propunem ca weekendul viitor sa iesiti in parc sau oriunde e soare si verdeata si sa mirositi florile de primavara. :)

De acord?


Aprilie 2012

Lider Avon


Stiri