Despre cea mai noua gama Naturals de la Avon

Despre cea mai noua gama Naturals

Natura are grija de tenul tau

Imagineaza-ti pentru cateva minute ca te afli in mijlocul naturii inconjurată de flori şi fructe care te duc cu gandul la copilărie. Deliciile naturii sunt aproape de tine şi le poţi culege cu mana ta.

Cu Naturals poţi trăi aceste momente in fi ecare zi. In plus, iţi poţi

invita şi prietenele alături de tine.

Cea mai nouă gamă Naturals este imbogăţită cu extracte de piersică şi bumbac, fi ind special creată pentru a oferi hidratare intensă pielii uscate. Piersica este recunoscută pentru calităţile sale de menţinere a tonusului pielii, in timp ce bumbacul hidratează in profunzime şi are efect calmant. Prietenele tale pot descoperi benefi ciile acestor ingrediente naturale chiar pe pielea lor. Nu uita să le povesteşti şi despre celelalte game Naturals. Acestea au ambalaje noi, insă şi-au păstrat formulele bogate in ingrediente naturale, care ingrijesc pielea delicat.

 

RODIE

LAPTE ŞI MIERE

CASTRAVETE ŞI ARBORE DE CEAI

MUŞEŢEL ŞI MAC

 

Natura iţi pune la dispoziţie tot ce are mai bun! Alege produsele care ţi se potrivesc şi consiliază-ţi prietenele in alegerea celor care corespund preferinţelor lor. Pentru mai multe informaţii despre gama Naturals, consult ghidul de pe coperta-spate.

 

Iti recomandam:

 

Suntem intrebaţi frecvent dacă pielea suferă de pe urma diverselor ingrediente la care este expusă. Gandește-te la dieta ta: chiar dacă mănanci diverse fructe și legume, fi ecare dintre acestea iși aduc propriul aport de ingredient benefi ce pentru organismul tău. Așa se intamplă și cu produsele cosmetice: fi ecare dintre ele oferă pielii tale propriile benefi cii. Nu uita că o ingrijire completă este calea sigură către o piele frumoasă!

 

Trucuri de promovare! Creste-ti beneficiile cu Naturals!

 

Capsuni, piersici, mango si fructul pasiunii : reteta comenzilor de succes!

Naturals aduc energie si culoare in Brosura Avon. In acelasi timp, aceste produse iti pot adduce beneficii, prietenele tale fiind cu siguranta interesate de produsele accesibile. Noile ambalaje va ofera acum ocazia sa redescoperiti una dintre cele mai populare game Avon.

 

In continuare, iti oferim cateva idei care te vor ajuta sa culegi beneficii cu ajutorul gamei Naturals:

 

1.    AROMELE PLACUTE, UN AVANTAJ PENTRU TINE

Poti promova produsele Naturals, pornind de la aromele lor! Formulele acestora sunt imbogatite cu ingredient naturale, asa ca si arome ce sunt pe masura. Proaspete si revigorante ele atrag atentia si fac din ingrijirea zilnica o adevarata placere.

 

2.    ATUNCI CAND ESTI LA DOAR UN PAS DE O OFERTA...

Produsele Naturals au preturi foarte accesibile. Tocmai din acest motiv le poti recomanda prietenelor tale ori de cate ori sunt foarte aproape sa se califice pentru o oferta atractiva. De exemplu, daca prietena ta trebuie sa mai cheltuiasca o suma foarte mica pentru a achizitiona un produs in oferta, ii poti recomanda un gel de dus Naturals. Pe langa faptul ca este un produs foarte practice, o va ajuta sa indeplineasca valoarea de comanda de care are nevoie.

 

3.    INVITA-TI PRIETENELE LA O PETRECERE NATURALS

Poti promova gama Naturals intr-un mod distractive organizand o petrecere pentru prietenele tale. Fiecare invitata isi va adduce cu ea fructul preferat, aceasta functionand ca un "bilet de intrare". Intampina-le cu salate si sucuri de fructe, iar in timp ce savurati preparatele delicioase, povesteste-le despre beneficiile produselor Naturals. Nu uita sa ai produsele la indemana, astfel incat sa poata fi testate de toate participantele!


 


4.    MICI CADOURI PENTRU PRIETENELE TALE

Prietenele tale vor aprecia cu siguranta sa gaseasca un mic cadou in comenzile lor. Produsele Naturals au preturi foarte accesibile, asa ca poti achizitiona mai multe game. Apoi, iti poti intreba prietenele care sunt fructele lor preferate, urmand ca apoi sa le strecori in comanda un produs continand ingredientul respective. Odata ce vor incerca produsul primit, isi vor dori cu siguranta sa incerce intreaga gama!Iulie 2012

Lider Avon


Stiri