Despre Eternal Magic Enchanted de la Avon

Eternal Magic Enchanted este dedicat femeilor care doresc să işi exploreze visele. Cucereşte-ţi prietenele cu o aromă care infrumuseţează fiecare zi cu un strop de magie.Eternal Magic Enchanted iţi propune o călătorie printre vise şi dorinţe ascunse.

 

NOTE

Categoria: verde-lemnoasa

Note de varf: mure, note verzi

NOTE DE MIJLOC: FRUNZE DE VIOLETA, TRANDAFIR, IRIS

NOTE DE BAZA: lemn de casmir, vanilie, mosc

Aroma se deschide cu acorduri fructate de mure, imbrăţişate de aroma irezistibilă a frunzelor de violetă. Baza parfumului se distinge prin senzualitatea notelor de lemn de caşmir. Prezintă Apa de toaletă eternal Magic enchanted visătoarelor incurabile. Această aromă le va invita in lumea propriilor fantezii. 

 TRUCURI DE PROMOVARE

  1. Pot fi un punct de atractie pentru prietenele care au fost incantate de versiunea originala a parfumului Eternal Magic de la Avon, lansat de catre vedeta noastra Andreea Marin.  Versiunile noi vin de obicei in completarea unui brand deja existent. Tocmai din acest motiv, persoanele care au fost incantate de prima versiune, tind de obicei sa achizitioneze si versiunile ulterioare. 
  2. Poate fi o modalitate de abordare a persoanelor noi.
  3. Poate fi o modalitate de promovare a versiunii originale; versiunile noi vin in completarea unor parfumuri care exista deja in portofoliu si care se bucura de succes, din acest motiv ele pot muta atentia si asupra acestora.
  4. Poate fi o idee inspirata pentru un cadou: aici ne vine in ajutor si programul motivational si desigur colierul si inelul Clare oferite.
  5. Pot fi colectionate; femeile adora sa colectioneze parfumuri, astfel ca...bine ai venit in colectia mea Avon Eternal magic Encganted!

 
Iunie 2012

Lider Avon


Stiri