Despre Jillian Dempsey - IMAGINEA AVON

Este un nume de referinta in industria mondiala a machiajului. Chipuri foarte cunoscute de la Hollywood, precum Kirsten Dunst, Kate Winslet si Rachel Weisz poarta pe covorul rosu dovada maiestriei ei, aducand in atentie stilul natural, proaspat, diafan. Jillian Dempsey este recunoscuta drept unul dintre make-up artistii cei mai talentati si originali din domeniu, iar pasiunea sa pentru culoare si efecte noi stabileste tendinte in machiaj. Cariera sa impresionanta a purtat-o peste tot in lume, de la Hollywood la Londra, Paris si Tokyo, realizand machiaje de referinta in cinematografie, televiziune si industria muzicala. Machiajele ei sunt incluse constant in paginile unor prestegioase reviste de frumusete si moda, printre care Allure, Elle, Marie Claire si Vanity Fair. Jillian Dempsey locuieste in Los Angeles, alaturi de sotul sau, Patrick Dempsey, care a semnat de curand o colaborare cu Avon pentru crearea unui parfum barbatesc, ce va fi lansat la nivel global in anul 2009.

Jillian Dempsey isi pune amprenta artistica aupra noilor palete de culori din colectia Avon, lansand produse de machiaj in editii limitate si noi concepte de make-up. Colectia de machiaj Avon promoveaza un look contemporan, modern, desprins direct din tendintele marilor case de moda. Viziunea lui Jillian Dempsey asupra machiajului viitorului se regaseste in toate produsele colectiei de machiaj Avon, incepand cu paleta de culori vibrante si ingrediente inovatoare si incheind cu ambalajele care poarta si recomandari privind aplicarea si combinarea culorilor, fiind ele insele mini-lectii de machiaj.

Colectia de machiaj Jillian Dempsey

Senzuala sau delicata??
Creionul contur pentru ochi este foarte usor de aplicat. Moale si precis poate fi folosit si pe marginea pleoapei inferioare. Are aplicator special care intinde culoarea, transformand-o intr-un fard.

Tips: Fii propriul tau make-up artist! Pentru a reinvia nebunia anilor '80, foloseste o nuanta deschisa in interiorul si exteriorul pleoapei inferioare si o nuanta mai inchisa in jurul ochilor. O privire senzuala, ca de felina, se poate obtine conturand pleoapa superioara cu o aplicare mai pronuntata inspre tample.

Efect...SuperSocant!
Volum extrem si frumusete desavarsita pentru genele tale. Peria inovatoare, elastica, Boost Volume, adauga o cantitate suficienta de mascara la o singura aplicare. Fiecare fir al periei este asezat in asa fel incat poti controla cantitatea de mascara, pe care o aplici cu fiecare miscare, in timp ce separa si piaptana fiecare geana in parte. Are micro-fibre unice care intind si ridica genele. Genele tale capata de pana la 12x mai mult volum, devin atragatoare si fabulos definite. Volum extrem si frumusete maxima pentru genele tale, acum cu o singura aplicare. Potrivita pentru ochi sensibili si pentru femeile ce poarta lentile de contact.

Mascara Supershock are doua nuante noi care iti vor desavarsi machiajul ochilor: fall green si fall plum. Gene pline de culoare. Mascara Supershock colorata evidentiaza nuanta naturala a irisului, conferind mister privirii tale. Daca nu vrei sa renunti la mascara neagra, foloseste una dintre cele doua noi culori doar pentru varfurile genelor. Efectul te va surprinde!

Efectul "ochilor fumurii"
Machiajul fumuriu este in continuare in tendinte, farmecul lui fiind dat acum de culori si de melanjul lor. “Cenusiul” se transforma intr-o explozie de culori multidimensionale si luminoase. Fardul de pleoape duo Satin Deluxe de la Avon se aplica uscat pentru un aspect usor satinat si umed pentru un efect intens de luciu perlat. Fardul de pleoape duo este disponibil in 4 nuante satinate: Moody Blues, Chocolate Cherry, Plum Pair si Teal Appeal.

Vedeta artei machiajului
Mascara pentru volum de la Avon contine doua formule unice: inovatie in ambalaj si design, datorita celor doua tipuri de perii, macro si micro. Extraordinara combinatie a celor doua formule intr-un singur ambalaj este reteta unui machiaj profesionist fara efort! Peria mica cu mascara rezistenta la apa este perfecta pentru a fi folosita pe genele mai mici si la care se ajunge mai greu, cum ar fi cele din coltului ochiului. Peria mare confera volum genelor, le contureaza si intensifica privirea.
Professional Mascara se mentine pe gene intreaga zi, nu le incarca si nu le lipeste.
Hipoalergica si testa oftalmologic, este potrivita pentru ochi sensibili si pentru femeile ce poarta lentile de contact.


Lider Avon


Stiri