Despre noile produse Avon Baby

Despre noile produse Avon Baby

Zambetul unui bebelus este de nepretuit

Gama Avon Baby este o dorinţă implinită pentru Reprezentanţii Avon și toate mămicile din Romania. Pentru că așteptaţi de mult această gamă, suntem nerăbdători să vă prezentăm un proiect la care muncim de mult timp și cu multă, multă grijă.


 


Ne dedicăm femeilor șștim că atunci cand devin mame, nimic nu e mai important pentru ele ca bunăstarea bebelușului. Avon a creat o linie de produse sub atenta observaţie a medicilor pediatri: o gamă cu ingrediente naturale, arome și texturi extreme de delicate. Gama Avon Baby conţine produse pentru ingijirea pielii sensibile, astfel incat mămicile să scape de griji! Ne bucurăm să fim alături de voi chiar acum, cand se leagă cea mai puternică legătură cu micuţul tău.

 

Momente de neuitat

 

E greu să exprimi in cuvinte ce simte o mamă pentru bebelușul ei! Toată dragostea și grija ei sunt inepuizabile. De aceea e natural ca orice mamă să iși dorească numai ce-i mai bun pentru copilul ei. Avon Baby vine in intampinarea așteptărilor ei.

 

Dacă nu ești mămică, știi cu siguranţă pe cineva care să fi trecut prin acest miracol. Ce-ar fi să-i faci cunoștinţă cu noua gamă Avon Baby?

 

Toate produsele Avon Baby destinate bebelușilor sunt:

 

  •        testate de pediatri și hipoalergenice
  •        conţin ingrediente naturale
  •        nu conţin parabeni și nici coloranţi

 

Avon Baby este o gamă completă și sigură pentru pielea delicată a bebelușilor, pentru ca mămicile să se bucure in liniște de micile lor comori.Iulie 2012

Lider Avon


Stiri