DESPRE NOUL RUJ PLUMP POUT de la AVON

DESPRE  NOUL RUJ PLUMP POUT de la AVON

De doua ori mai mult VOLUM

De doua ori mai multa CULOARE!

Vara aceasta buzele sunt punctual tau forte!

Vrei sa ai buze mai pline dintr-un singur gest?

Acum,  tu si prietenele tale aveti solutia perfecta pentru buze pline, irezistibileNoul Ruj Plump Pout combina in formula sa colagenul cu retinolul, ingredient care ofera volum , fermitate si o textura catifelata, intensificand in acelasi timp noantele frumoase. Cum buzele pline sunt mereu la moda, Rujul Plump Pout va fi cu siguranta unul dintre preferatele voastre.

NU UITA! Ia mostrel cu tine de fiecare data  cand iti vizitezi prietenele. In acest fel isi vor putea alege noantele potrivite.


TRUCURI DE PROMOVARE! 

DEPASESTE OBIECTIILE!

OBIECTIILE SUNT INEVITABILE ATUNCI CAND PREZINTI ANUMITE PRODUSE,

INSA ELE NU TREBUIE SA TE DESCURAJEZE. IN CONTINUARE VEI INVATA CUM SA RASPUNZI INTREBARILOR PE CARE PRIETENELE TALE LE-AR PUTEA PUNE ATUNCI CAND LE RECOMANZI RUJUL PLUMP POUT SI CUM SA LE CONVINGI CA ACEASTA ESTE PIESA DE REZISTENTA A MACHIAJULUI DE VARA.

1.      NU MA MACHEZ IN TIMPUL VERII

Raspunsul tau: In timpul verii purtam adesea ochelari de soare, o mare parte a fetei fiind acoperita. Buzele fiind singura trasatura vizibila in astfel de momente si tocmai de aceea este foarte important sa le punem in valoare cu un ruj care sa le confere culori frumoase si volum.

 

2.      "PREFER SA FOLOSESC LUCIU DE BUZE, ATUNCI CAND FOLOSESC RUJ,  BUZELE MELE SE SIMT USCATE SI DESHIDRATATE".

Raspunsul tau: Unul dintre ingredientele noului Ruj Plump Pout este ratinolul. Acesta hraneste buzele, mentinandu-le moi si catifelate. In plus, atunci cand buzele au parte de ingrijirea de care au nevoie, culoarea se aplica uniform,iar rezultatul final este unul impecabil. Pentru un plus de stralucire ii poti recomanda prietenei tale sa aplice si un strat de Luciu de buze cu effect de volum peste ruj.

 

3.      "DACA O SA IMI OFERE SENZATIA DE INTEPATURA DUPA APLICARE"

Raspunsul tau: Spre deosebire de alte produse cosmetic pentru volumul buzelor, rujul Plump Pout nu ofera senzatia de intepatura.

 

4.      "AM DEJA UN RUJ CARE IMI PLACE FOARTE MULT, NU MAI AM NEVOIE DE INCA UNUL"

Raspunsul tau: Merita sa incerci si rujul Plump Pout, mai ales ca este perfect pentru machiajul de vara! Formula sa este imbogatita cu retinol si colagen, aceleasi ingredient care sunt folosite si in timpul interventiilor profesionale. Ele catifeleaza si hranesc buzele, conferind volum irezistibil.

 

Acum ai toate raspunsurile! In plus, daca iti doresti beneficii suplimentare, recomanda rujul impreuna cu o noanta de lac de unghii care sa completeze machiajul buzelor.Iulie 2012

Lider Avon


Stiri