Despre tehologia Advance

Ingrijirea profesionista a parului la tine acasa cu produse de la Advance Techniques de la Avon

 

Drept sau ondulat, gros sau subţire, scurt sau lung... indiferent de ce tip de par ai tu, acesta il poţi transforma intr-un atu al frumuseţii tale. Şi poţi face asta dacă este sănătos, bine ingrijit şi aranjat corespunzător.

Gama Advance Techiques are produse de calitate profesionistă care pot fi aplicate acasă. Acestea au fost concepute pentru a accentua frumuseţea naturală a părului. Găsim aici o varitate largă de produse de ingrijire a părului şi de coafare avand la bază tehnologii inovatoare şi ingrediente de calitate.

Toate produsele Advance Techniques conţin:

     Creatină - care intăreşte şi reface structura firului de păr, il protejează de factorii nocivi;

     Ingrediente precum Amino.Peptide, particule de silicon, antioxidanţi şi filtru UV care protejează părul de influenţa mediului extern.

 

v    Părul tău este uscat sau deteriorat? Atunci are nevoie de ingrijire specialaă, de aceea iţi recomandăm produsele pentru hidratare şi restructurare din gama Intense & Repair.

v    iţi vopseşti părul? Vrei să fixezi şi să prelungeşti culoarea părului? Gama Colour Protect a fost creată special pentru tine.

v    Ai probleme cu mătreaţa? Nu ezita să incerci Keep Clear - gama de produse specializate in restabilirea sănătăţii părului şi scalpului.

v    Cauţi mici secrete pentru coafuri la modă? Iată cateva propuneri, numai pentru tine. Produsele de stzling Avon te vor ajuta să creezi coafuri sofisticate şi naturale in acleaşi timp.

v    iţi doreşti să protejezi părul  de razele soarelui? Nimic mai simplu ... gama Summer Rescue!

v    Dayly Results este o gamă bogată cu produse pentru strălucirea părului destinate ingrijirii zilnice.

v    Părul tău este subţite? Vrei să il fortifici şi să ii adaugi volum? Foloseşte şamponul şi serul trataement pentru volum din gama Volume&Texture!

v    Cat de des ar trebui să imi spăl părul??? Nu există o regulă universală. Părul ar trebui spălat atunci cand işi pierde prospeţimea şi strălucirea, chiar şi in fiecare zi dacă este nevoie. Nu uita: dacă iţi speli părul foarte des alege şampoane delicate pentru uz zilnic.

v    Care este diferenţa intre balsam şi măşti? Măştile sunt mai concentrate decat balsamurile. De aceea, este suficient să le aplici o dată sau de două ori pe săptămană. Măştile trebuie lăsate să acţioneze in păr mai mult timp, intre 10 şi 30 de minute. Pentru a obţine rezultate mai bune infăşoară părul cu un prosop fierbinte şi acoperă-l cu o cască de baie. Măştile sunt recomandate in special pentru părul vopsit sau deteriorat.

v    Cum se realizează o şamponare perfectă? in primul rand udă părul şi pielea capului cu apă caldă (nu folosi apă fierbinte deoarece temperaturile inalte provoacă excesul de sebuum). Apoi toarnă o cantitate mică de şampon in palmă, adaugă apă şi masey-o in păr şi in scalp.

v    Cand şi cum ar trebui folosite balsamurile? Balsamurile ingrijesc părul şi facilitează ingrijirea acestuia. De aceea, e bine să le foloseşti după fiecare spălare. La fel ca şi in cazul şamponului, alege balsamul adaptat la nevoile părului tău. Toarnă in palmă o cantitate potrivită lungimii părului tău şi masează pe părul umed. Nu masa balsamul pe pielea capului deoarece ar putea provoca ingrăşarea părului sau alte iritaţii. După aceea claăteşte părul din abundenţă.

v    Balsamurile Leave-in se aplică pe părul umed şi NU SE LIMPEZESC. Sunt special create pentru părul subţire, slabit şi deteriorat!Noiembrie 2010

Lider Avon


Stiri