"Dr Shepard" va lucra impreuna cu Avon!

Celebrul actor Patrick Dempsey, cunoscut in Romania pentru rolul principal din serialul Anatomia lui Grey a semnat o colaborare cu compania Avon pentru crearea unui parfum barbatesc, care va fi lansat la nivel global in 2009. 

Aceasta este primul proiect pe care Patrick il intreprinde in lumea parfumurilor, fiind implicat in toate aspectele acestuia. Sotia sa, cunoscutul make-up artist de la Hollywood, Jillian Dempsey colaboreaza deja cu Avon din iulie 2006, punandu-si amprenta artistica asupra noilor palete de culori si concepte de produse de machiaj.

"Suntem incantati  de parteneriatul cu Patrick Dempsey, care este un actor desavarsit, apreciat in toata lumea datorita autenticitatii, carismei si stilului sau", a declarat Andrea Jung, Presedinte si CEO Avon. "Suntem foarte impresionati atat de realizarile sale profesionale cat si de implicarea sa sociala, prin recentele eforturi depuse pentru inaugurarea centrului Patrick Dempsey Cancer Hope&Healing din Maine. "

"Colaborarea cu Avon, un brand pe care il apreciez pentru forta si suflet, este o oportunitate extraordinara pentru mine.", a declarat Patrick Dempsey. "Avon ajunge in toate colturile lumii, nu numai prin produse de foarte buna calitate, dar si prin sansa pe care o ofera femeilor de pretutindeni de a avea mai multa libertate financiara. Avon are, de asemenea, o excelenta reputatie filantropica datorita actiunilor intrepinse in toata lumea prin Fundatia Avon. Sotia mea Jillian este incantata de colaborarea ei cu Avon, motiv pentru care sunt nerabdator sa ma alatur acestei echipe."

Fiind unul dintre cele mai dorite si respectate staruri de la Hollywood, Patrick Dempsey a castigat in 2007 numeroase premii, printre care Screen Actors Guild Award si People's Choice Award pentru talentul cu care a dat viata personajului Dr. Shepard din serialul Anatomia lui Grey. Actorul s-a nascut in Lewinston, Maine, unde a inaugurat recent Patrick Dempsey Cancer Hope&Healing si locuieste in prezent in Los Angeles alaturi de sotia sa si cei trei copii.

Viitorul iti surade! 

Aprilie 2008

Lider Avon


Stiri