Gama CLEASRKIN de la AVON, prietenul tau in lupta cu acneea

Se stie ca acneea este problema specifica adolescentei, da nu numai, chiar si adultii pot fi afectati si la 45 de ani de acest fenomen, din diferite cauze ca:

  • Mostenire genetica
  • Probleme hormonale
  • Tipul de ten.

Alimentatia influenteaza si ea, dar foarte putin evolutia cosurilor. Chiar si atunci cand se finalizeaza, acneea poate lasa urme ca: pigmentari inestetice sau chiar modificarea reliefului fetei.

Gama Clearskin de la Avon ofera produse pentru formele usoare si moderate de acnee, dar si pentru urmarile acesteia, adica pentru cicatrici.

GAMA VERDE CLEARSKIN de la Avon– Pore&Shine Control- are ca scop matifierea tenului, curatirea acestuia, inversand mecanismul de producere a acneei.

GAMA MOV CLEARSKIN de la Avon – Blemish Clearing – reduce inflamatia si reface textura pielii (contine acid salicylic, acid lactic si ovaz coloidal) are ca scop uniformizarea tenului si previne riscul reaparitiei acneelor.

GAMA ALBASTRA CLEARSKIN de la Avon– Blackhead Clearing – trateaza formele de acnee retentionala care o vedem prin puncte albe sau negre.

Skin Care Card, este cardul care te ajuta sa obtii reducere suplimentara la produsele tale Clearskin, Anew sau Avon Care de la Avon.feb. 2023

Lider Avon


Stiri