Implinim 125 de ani in 2011

CELEBRAM 125 DE ANI AVON

Te-ai intrebat vreodata cum dintr-un mic laborator American Avon s-a transformat intr-o mare corporatie??

 

Cine a fost primul Reprezentant Avon?

Care erau notele primului parfum Avon?

Cum au fost dezvoltate gamele Anew?

Ce produse de ingrijire foloseste 2011 – AN ANIVERSAR

 

Andreea Jung?

 

Timp de 125 de ani Avon s-a remarcat prin unicitate pe piata produselor cosmetice. Este o companie creata pentru femei, cu ajutorul femeilor, si care stie sa promoveze cel mai bine interesele femeilor.

 

Istoria unei asemenea companii este unica si interesanta, la fel ca si prezentul ei.

 

Afla si tu! Chiar din primele pagini iti impartasim cele mai importante detalii din istoria Avon, detalii pe care poate ca nu le-ai fi aflat niciodata altfel.

 

PROMITEM: o calatorie cu masina timpului Avon de neuitat. Mai mult decat atat, datorita formatului special al rubricii vei putea sa tai si sa pastrezi materialele tale preferate si sa iti creeze propria Enciclopedie Avon

 

De 125 de ani, Avon ofera oportunitati de cariera generatiilor de femei din intreaga lume. Le ajutam nu doar sa isi dezvolte propria afacere, dar si propria personalitate, stima si increderea de sine. Privim viitorul cu optimism pentru ca vrem sa ne ducem misiunea mai departe.

 

In 2011 vom aniversa 125 de ani. Te invitam sa iei parte la evenimentele speciale prin care vom marca sarbatoarea noastra. Pentru ca muzica apropie oamenii si starneste emotie, am pregatit un eveniment muzical. Datorita tie, acesta va capata o insemnatate deosebita.

 

Te numeri printre invitati!

INSCRIE-TE IN COMPETITIA AVON SI INCANTA-NE CU VOCEA SI VISELE TALE!

 

TE ASTEPTAM!!Decembrie 2010

Lider Avon


Stiri