Infinite Moment

Buna fetelor,

In campania 3/2012 s-a lansat o noua apa de toaleta Infinite Moment, iar aromele acestei ape de toaleta te fac sa iti amintesti de momentele in care ai simtit ca lumea este a ta.

Notele apei de toaleta Infinite moment

Noua apa de toaleta Infinite Moment are o aroma sofisticata, face parte din categoria floral - orientala, care are ca note de baza patchouli, tonka si vanilie, notele de mijloc sunt orhideea, iasomia si lemnul kinoki, iar notele de varf sunt date de kir royale, zmeura si violeta.

Detalii despre Infinite Moment:

Noua aroma este prezentanta de solista pop - rock Vera Brezhneva, fosta vocalist a unei rupe populare din Rusia in anii 2003 - 2007.
Vera Brezhneva declarat ca: "Am convingerea ca dragostea poate face lumea in care traim mai frumoasa. M-am indragostit pe loc de acest parfum. Aroma sa unica mi-a trezit cele mai frumoase amintiri: momente romantice, iubire de neiutat, dragoste impartasita. Infinite Moment evoca dorinta de a iubi si de a fi iubita."

Infinite Moment este creat de Christophe Raynaud , parfumier la Givaudan caruia i-a venit ideea sa creeze acest parfum in timpul unei calatorii in Japonia.Februarie 2012

Lider Avon


Stiri