Ingrijirea unui ten sensibil poate fi o sarcina foarte delicata, protinol si colagen

Ingrijirea unui ten sensibil poate fi o sarcina foarte delicata. Ce inseamna un ten sensibil: piele uscata, usturime si inrosirea pielii la aplicarea anumitor produse, de aceea este absolut necesar sa alegem produse care nu produc nici un fel de discomfort, obligatoriu trebuiesc evitate parfumurile, alcoolul, sulfatii, produsele rezistente la apa, gen waterproof sau produse care nu necesita clatire.

Dar cum ar trebui sa gasim formula potrivita, fara a risca o senzatie de discomfort? Raspunsul simplu ar fi sa testam inainte, dar rolul nostru este de a oferi produs deja testat in laboratoare, in faza de cercetare, fara a prezenta nici un fel de riscuri atunci cand apare pe piata.

Produsele blande precum Protinolul si colagenul prezente in gama Anew Sensitive+ sunt concepute intocmai pentru tine, care ai tenul sensibil, pentru ca sunt produse fara parfum, blande cu pielea.

Gama este completa: produs de curatare, crema de fata, crema pentru conturul ochilor.

Poate ai de la noi si un Skin Care card, cu ajutorul caruia poti ave reduceri semnificative , daca nu , intreaba-ma cum il poti obtine, Avon iti raspunde si te recompenseaza.oct. 2022

Lider Avon


Stiri