Lansare AVON Online

Buna!

Ieri am organizat evenimentul de lansare AVON Online pentru presa romaneasca (conferinta de presa).

Nu intamplator organizat  la Cocor Mall, evenimentul a avut parte de un concept inedit: prezentarea in oglinda a unui magazin real vs. magazin online AVON al Reprezentantei Irina Minca, din Bucuresti.
Spatiul dedicat conferintei se afla, practic, in magazinul online, asa cum puteti vedea din poze. Totul a fost completat de branding care ilustra ideea evolutiei AVON Online, in paralel cu evolutia internetului.

Mai mult decat atat, evenimentul a fost transmis LIVE pe cladirea Cocor - aflat in una din  zonele cu cel mai mare trafic din Bucuresti - si pe www.avon.ro.


Prezenta la eveniment a depasit numarul confirmarilor, peste 80 de jurnalisti din domeniile IT & C, social-economice, glossy!


Pozele de la eveniment, in curand pe https://www.facebook.com/ AvonSpace?fref=ts.

Acoperirea mediatica este foarte buna, dovada ca subiectul a fost foarte interesant pt presa - stirea a tinut ieri prima pagina a ziarelor Libertatea, EVZ, Adevarul 

iar articolele aparute ieri si astazi sunt nenumarate si in cele mai importante publicatii din Romania: Mediafax, ZF, Business Magazin, Evenimentul Zilei, Capital, Forbes, wall-street, business24.rosmark.ro etc.


Octombrie 2013

Lider Avon


Stiri