LANSAREA FAR AWAY THE MOON

Da, ne mandrim cu lansarea celui de-al 2 –lea cel mai perfect parfum pur, concentratie 16%, folosit pentru ocazii special, doar pentru o femeie puternica ca tine!

Doar acum, la lansare primesti cadou, la doua bucati comandate, la alegere, o apa de toaleta Imari Queen sau setul de bijuterii Julietta!

Notele cheie ale parfumului includ: note de vârf: esență de cireșe sălbatice, Baies Rose și un acord suculent de mure, note de mijloc: acord de fructe de apă și tuberoză, alături de Belle de Nuit, dar și note de bază: acord catifelat de Milk Moon, vanilie de Madagascar și esență de lemn de santal din surse sustenabile.

Conform unor cercetări recente, una din cinci femei (19%) folosesc parfumurile ca o formă de evadare. Parfumierii experți de la AVON, Hernan Figoli și Olivier Gillotin, au creat Far Away Beyond The Moon cu exact acest scop în minte: să ofere femeilor o nouă călătorie în lumea simțurilor.

“Far Away Beyond The Moon este inspirat de frumusețea unei luni pline, care te lasă cu un sentiment de fascinație și îți amintește cât de mare este lumea pentru a fi explorată. Noul parfum le poartă pe femei într-o nouă călătorie plină de glamour, mai departe ca niciodată… Beyond The Moon!“, spune parfumierul Hernan Figoli. 

În cadrul unui blind test, 7 din 10 (68%) utilizatori de parfumuri de lux au spus că ar trece la Far Away Beyond The Moon. Aproape două treimi din femei (63%) spun că folosesc parfum pentru a se simți mai bine în momente dificile, iar Far Away Beyond The Moon oferă acel moment luxos de răsfăț pentru femei, însă fără eticheta de preț pe care o au de obicei parfumurile de lux. Pentru că fiecare femeie ar trebui să atingă stelele!


sept. 2023

Lider Avon


Stiri