Maria Sharapova, imaginea unui parfum de lux Avon

MARIA SHARAPOVA - imaginea unui parfum senzual - Avon Luck

Maria Sharapova, cunoscuta jucatoare de tenis si multipla campioana, se alatura companiei Avon Cosmetics pentru a fi imaginea unui parfum AVON LUCK.
Parfumul a fost gandit pentru a se plia pe doleantele celor care cred in sansa lor, celor care indraznesc sa incerce o noua provocare si au incredere in sine.
     Atitudinea puternica si in acelasi tip eleganta a Mariei Sharapova oglindeste perfect esenta celor doua parfumuri a caror imagine este: Avon Luck este disponibil atat pentru femei cat si pentru barbati.
Jucatoarea de tenis afirma ca cel mai important pentru ea este sa iti depasesti limitele si sa pui pasiune in tot ceea ce faci, iar secretul care o ajuta sa straluceasca poarta acum numele de Avon Luck.
     Creatoarea acestui parfum, Patricia Perez-Ayala sustine ca, prin Avon Luck si-au propus sa imortalizeze sarmul fascinant al persoanei care singura isi creaza norocul, iar Maria Sharapova este cea mai potrivita in acest sens, celebritatea ei, puterea, feminitatea, increderea si siguranta uimind o lume intreaga.
      Apa de parfum AVON LUCK este destinata deci femeii care intrevede posibilitati de afirmare la tot pasul si care face din intamplarile minunate ale vietii, un roman propriu!


Lider Avon


Stiri