Noua gama Solutions Truly Radiant recomandata de Andreea Marin

CUM SA RECOMANZI SOLUTIONS TRULY RADIANT?

 

Pe timpul verii, ne dorim formule usoare, care nu incarca tenul, il protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale razelor solare si ii ofera acea frumusete naturala. Solution Truly Radiant este cea mai buna alegere! Cu formula care imbina ingredientele naturale cu tehnologia, noua gama ofera tenului ingrijirea de care are nevoie, oferindu-i un aspect frumos chiar si fara machiaj. Acum este momentul sa te simti mai frumoasa si mai increzatoare ca oricand.


        Spune-le prietenelor tale ca in campania 8 pot comanda Lotiunea nuantatoare SPF 20 cu numai 15,99 lei! In plus, celelalte produse Solutions sunt insotite de o oferta de nerefuzat: oricare 2 cu 30 de lei! Este momentul ideal ca tu si prietenele tale sa va echipati cu produsele preferate.

        Imaginea Solutions Truly Radiant este indragita Andreea Marin. Prietenele vor avea cu siguranta incredere in produsele in care Andreea, la randul ei, are mare incredere.

        Consulta pagina 16 a My Avon Magazine si comanda mostre pentru fiecare prietena in parte, tinand cont de tipul de ten. Testand produsele Avon, ele vor fi incutrajate sa le si foloseasca si sa le recomande, nerefuzand produsele in care Andreea Marin are la randul ei incredere.Mai 2013

Lider Avon


Stiri