Noul Chief Executive Officer

Dragi Area Sales Manageri,


Avon anunta astazi noul Chief Executive Officer, care va conduce compania spre succesul viitor. Sheri McCoy se va alatura echipei Avon in functia de Chief Executive Officer (CEO), dupa o cariera de mai bine de 30 de ani in cadrul companiei Johnson & Johnson in calitate de Vice Presedinte al diviziei de Farmaceutice si al diviziilor de Stiinta, Tehnologie si Tehnologie Informationala. Atunci cand Sheri a fost selectata, Boardul de Directori s-a bazat pe o cautare exhaustiva printre candidati de talie internationala in domeniile vanzarilor directe, retail si bunuri de larg consum. 

Sheri a obtinut rezultate exceptionale de-a lungul carierei ei, in domenii precum dezvoltarea de linii de produse, diversitatea clientilor si a canalelor de distributie precum si a modelelor de business. Pregatita ca om de stiinta si avand la baza profil de cercetator, Sheri crede in importanta unor produse de foarte buna calitate si in inovatie. Este un lider inspirational, care intelege puterea relatiilor dintre oameni si a echipelor loiale pentru a obtine rezultate. 

Sheri intelege, mai presus de orice, ca la baza succesului Avon sta pasiunea si dedicarea Reprezentantilor Avon si ea este convinsa ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a sustine succesul fortei de vanzari.

In cadrul comunicatului de presa, Sheri se declara increzatoare in perspectivele de crestere pe termen lung ale companiei Avon. "Sunt onorata si incantata sa ma alatur echipei Avon, o companie extraordinara si cu un potential enorm. Puterea pe care cei 6 milioane de Reprezentanti din intreaga lume o ofera companiei noastre este incomparabila cu orice alta resursa a unei companii multinationale. Astept cu nerabdare sa lucrez alaturi de viitoarea mea echipa si impreuna sa construim o noua etapa de crestere in istoria Avon."

Sunt increzatoare ca Sheri poate si va aduce cu siguranta optimismul si increderea in succesul viitor al companiei. Ii acord toata sustinerea mea in calitate de Presedinte Executiv. Sheri urmareste un start rapid si planuieste inca din acest moment intalniri cu echipele Avon din intreaga lume. 

Bun venit in echipa Avon, Sheri!Aprilie 2012

Lider Avon


Stiri