Noul Nova Junior

Mai 2012

 

Pentru ca sa isi motiveze si sa isi sustina puiutii in noua activitate de reprezentant, Avon a creat pentru ei programul Nova Junior, program in cadrul caruia, pe parcursul primelor 4 campanii de activitate, noii reprezentanti primesc produse la preturi modice si, cei cu rezultate deosebite, si gratuit, pe care sa le testeze, cu care sa-si poata atrage noi clienti, sau pe care le pot valorifica pentru a-si mari castigul.

Astfel, orice reprezentant nou inscris in campaniile 7, 8 si 9 a carui comanda va ajunge la valoarea de 140 de lei, va primi, daca trece in comanda sa codul 6001 2, un mascara SuperShock si un ruj Ultra Colour Rich cu doar 5 lei.  Este de mentionat ca aceste doua produse apar in brosura, chiar cu pret promotional, cu aproximativ 30 de lei, deci... castig 25 de lei pe langa discount-ul primit la comanda. De asemenea, daca valoarea comenzii atinge sau depaseste suma de 300 de lei, reprezentantul mai primeste, de data aceasta gratuit, unlac de unghii Nailwear Pro + si noile perle bronzante Arabian Glow. De data aceasta pretul de brosura depaseste 30 de lei.

Produsele din programul motivational sunt alese din cele mai noi si/sau mai comandate produse pentru ca voi, noii reprezentanti, sa va bucurati intr-adevar de ele sau sa aveti toate sansele sa le valorificati cum se cuvine. In plus, in fiecare campanie, Avon pregateste cate un program motivational pentru toti reprezentantii, noi sau vechi, de care, bineinteles, puteti beneficia. Asa ca... spor mare la comenzi mari! Si nu uitati... invatati, ascultati, explicati si castigul nu va intarzia sa apara.Mai 2012

Lider Avon


Stiri