NOUL RUJ ULTRA COLOUR RICH BRILLIANCE DE LA AVON

NOUL RUJ ULTRA COLOUR  RICH BRILLIANCE DE LA AVON

CULOARE CREATA SPECIAL PENTRU TINE

Cu cel mai nou ruj Avon este mai uşor ca niciodată să iţi găseşti nuanţa perfectă.

Prezintă-le prietenelor tale noul Ruj Ultra Colour Rich Brilliance de la Avon. Formula sa cu particule prelate reflectă lumina, punand in valoare nuanţa tenului. Aceste particule perlate inovatoare oferă cu pană la 125% mai multă strălucire*!

Spune-le prietenelor tale că noul ruj le oferă culoare special

creată pentru fi ecare dintre ele. Indiferent de nuanţa tenului, el le va complimenta trăsăturile şi le va pune buzele in valoare. Alege nuanţa rujului in funcţie de bijuteriile pe care le porţi! Dacă porţi piese aurii, optează pentru un ruj intr-o nuanţă caldă. In cazul bijuteriilor argintii, iţi recomandăm tonuri mai reci.

Alegerea corectă a nuanţei de ruj este la fel de important ca şi asortarea accesoriilor la ţinutele noastre. In continuare, iţi impărtăşim cateva sfaturi utile cu privire la alegerea culorilor potrivite!

 

GĂŞEŞTE NUANŢA CARE ŢI SE POTRIVEŞTE!

Pentru testarea unei nuanţe, aplică rujul pe o singură buză. Dacă efectul diferă cu doar 1-2 tonuri de nuanţa celeilalte buze, culoarea incercată ţi se potriveşte!

Culoarea ideală este cu 1-2 tonuri mai inchisă decat nuanţa naturală a buzelor tale.

Dacă in materie de modă te caracterizeză curajul, iţi recomandăm cateva idei despre cum poţi asorta nuanţele Rujului Ultra Colour Rich Brilliance la ţinutele pe care le porţi:

 

Pink Paparazzi + oranj

Gilded Velvet + corai

Vermillion + roz

Apricot + albastru

Bronze brilliance + piersică

 

Dacă pielea ta are o culoare deschisă, iţi recomandăm nuanţe precum Pink Paparazzi sau Apricot Glamour. Evită insă nuanţele de maro!

Persoanele cu tenul mediu pot opta pentru nuanţe mai inchise, cum sunt Berry Blitz sau Vermillion.

Conform Revistei Vogue, nuanţele de vişiniu, ciocolatiu sau roşu sunt perfecte pentru femeile cu tenul inchis la culoare. Optează cu incredere pentru nuanţele Bronze Brilliance (pentru machiajul de zi) sau Gilded Velvet (pentru machiajul de seară).August 2012

Lider Avon


Stiri