Noul tratament pentru prevenirea si tratarea celulitei Cellu- break de la AVON

Noul tratament pentru prevenirea si tratarea celulitei Cellu- break de la AVON

Vara se apropie cu pasi repezi si tu iti doresti o piele ferma, fara urme de celulita! Ce e de facut? In Brosura 5 iti venim in ajutor in lupta impotriva celulitei cu noulTratament Cellu-Break.

Truc:

Pentru ca produsele cosmetic cu actiune de combatere a celulitei sa ofere rezultate optime, combina programul de ingrijire cu exercitiile fizice, dar și cu o dieta echilibrata.

Ce este celulita?

Celulita este rezultatul unui proces anormal de stocare a grasimilor, care se prezinta sub forma unor iregularitati la nivelul pielii si este deseori denumita aspect de "coaja de portocala".

Cum se formeaza?

Celulita se formeaza in stratul subcutanat al pielii. Pe masura ce volumul celulelor de grasime se mareste si tesutul conjunctiv isi pierde elasticitatea. Rezultatul este un aspect inestetic de coaja de portocala care apare in urma aglomerarii de celule de grasime.

Cum se poate trata?

Ai nevoie de un tratament care stimuleaza metabolismul celular, amelioreaza si previne acumularea celulitei!

Toate aceste beneficii le poti gasi in noul Tratament pentru tratarea si prevenirea celulitei Cellu-Break. Rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Celulita? Nici vorba!

Iti prezentam solutia care iti va reda increderea si te va scapa de celulita suparatoare. Noul Tratament pentru prevenirea si tratarea celulitei contine fructe de paducel, boabe de cafea si yerba mate, ingrediente recunoscute pentru beneficiile aduse impotriva depozitelor de celule grase.

In numai 6 zile arderea depozitelor de grasime creste cu 200%.

Trateaza. Dupa aproximativ 2 saptamani, celulita incapatanata este redusa vizibil. Dupa aproximativ 4 saptamani, aspectul celulitei este  ameliorat semnificativ.

Previne formarea depozitelor de grasime subcutanate.

Cum sa recomanzi Tratamentul anticelulitic?

5 intrebari catre succes:

De ce, cui, ce, cand, cum?

Este perioada in care ne gandim la vara, vacanta, la costume de baie si inevitabil la... celulita. Este perioada in care toti producatorii de tratamente anticelulitice promoveaza astfel de produse iar tie iti revine sarcina de a aduce in atentia tuturor prietenelor tale care se pregatesc pentru o vacanta de neuitat, beneficiile noului tratament pentru tratarea si prevenirea celulitei cellu-break.

De ce sa recomanzi noul tratament anticelulitic?

Pentru ca este un produs cu o cerere mare in apropierea sezonului cald. un exemplu concludent il gasim in Brosurile anului trecut din campaniile 5 si 6, unde gama avon solutions destinata ingrijirii corporale a cunoscut un real succes. Poti face parte si tu dintre cei care se bucura de beneficiile promovarii acestui produs.

Cui ar trebui sa-i recomanzi noul produs?

Aproximativ 95% dintre femei sunt afectate de celulita si isi doresc sa elimine acest aspect inestetic pentru a se simti bine in pielea lor. Tu le poti sari in ajutor cu un produs care le ajuta sa amelioreze si sa combata celulita. In fond, ce femeie nu isi doreste o piele frumoasa?

Ce ar trebui sa le spui prietenelor tale despre produs?

Trateaza celulita - prin stimularea celulelor pielii si arderea depozitelor de grasime cu 200% mai repede in aproximativ 6 zile! Majoritatea produselor de acest tip de pe piata dau rezultate in peste 4 saptamani.

Previne formarea celulitei prin stimularea metabolismului celular care are ca efect reducerea acumularii de grasime.

Cand ar trebui sa recomanzi noul produs?

Cum nu mai este mult timp pana ce razele soarelui iti vor mangaia pielea, profita de pe acum de programul motivational de pe pagina alaturata. sezonul primavara/vara este momentul oportun pentru a le ajuta pe prietenele tale sa se bucure din plin de vacanta. recomanda-le sa maseze tratamentul pe corp in fiecare zi, dimineata și seara. rezultatele se vor vedea rapid: o piele mai ferma, mai elasticași celulita redusa vizibil.

Cum ar trebui sa recomanzi tratamentul pentru prevenirea si tratarea celulitei?

In Brosura 5 toate prietenele tale vor putea profita de o oferta de nerefuzat: tratamentul pentru prevenirea si tratarea celulitei cu numai 19,99 lei la comandarea oricarui alt produs din Broșura! asta inseamna o reducere de 45%!

Testimonialele, succesul dovedit si avantajul de returnare al produsului reprezinta trei argument solide care te vor ajuta sa te bucuri de succes.

Nu uita!

Este foarte important sa oferi produsul spre testare prietenelor tale. Iti recomandam sa il lași la dispozitia lor cel putin o saptamana pentru a se putea convinge ca el chiar da rezultate. Te asiguram ca investitia merita. Comenzile nu vor intarzia sa apara!Martie 2013

Lider Avon


Stiri