Noutate in gama Anew

Noutate in gama Anew!

 

Tratamentul de intinerire pentru faţă, gat şi zona decolteului!

Ce este? Un ser concentrat disponibil in 7 doze. Se foloseşte pe faţă, gat şi zona decolteului.Formulă uşoară cu o aromă delicată. Hipoalergenic.

Cum funcţionează?Pielea işi recapătă elasticitatea, supleţea şi aspectul tanăr datorită formulei care are la bază Tehnologia Pro-Sirtuin TX şi un Amplifi cator de Elasticitate.

Nivelul de hidratare a pielii este imbunătăţit cu pană la 153%**, iar producţia de elastină şi de proteine ale tinereţii este stimulată in mod eficient.

Cui se adresează?Femeilor care doresc să combată aspectul uscat al pielii şi pierderea elasticităţii in mod rapid şi eficient.

Se merită?Sticluţa conţine un produs foarte efi cient şi concentrat care este sufi cient pentru 2 aplicări pe zi, jumătate dimineaţa şi jumătate seara. Sticluţele sunt practice, igienice şi uşor de folosit. Efecte vizibile in doar 7 zile!incearcă merită investiţia.


Cum se foloseste ?

1.Aplica o cantitate mica de produs pe varfurile degetelor si intinde delicat pe fata.

2.Maseaza produsul si in zona gatului si decolteului,cu miscari directionate in sus,catre exterior.

3.Foloseste tratamentul timp de 7 zile-jumatate de sticla dimineata si jumatate seara-inainte de aplicarea cremei hidratante.

 

Ziua1

Tonusul pielii este imbunatatit instantaneu.

Ziua3

91% dintre femei au confirmat ca pielea arata si se simte mai elastica.

Ziua5

Pigmentarile datorate inintarii in varsta sunt diminuata spectaculos.Elasticitatea zonei gatului este imbunatatita vizibil.

Ziua7

85% dinte femei sustin ca pielea este pur si simplu transformata.Ridurile sunt reduse spectaculos.Noiembrie 2010

Lider Avon


Stiri