Noutati c11

Vino alaturi de noi in Campania 11 si inscrie-te ca Reprezentant Avon iar beneficiile nu vor inceta sa apara!

Este Campania in care se lanseaza noua gama Planet Spa, cu arome si ingrediente care te poarta in taramuri indepartate. Noutatile vin din Insulele Bali. Bucura-te de Untul de corp Bali Botanica, Masca de fata, Exfoliantul de corp si Uleiul de corp din aceeasi gama, chiar la tine acasa! Calatoreste in cele mai ispititoare taramuri si bucura-te de tot ce ofera natura mai bun!

Inscrie-te ca Reprezentant Avon in aceasta Campanie si beneficiezi de o oferta foarte atragatoare la comandarea de produse din gama Planet Spa: oricare doua produse le iei la pretul promotional de 34,98 lei. Iar special pentru tine, daca ai in comanda produse din aceasta gama in valoare de minim 70 lei, primesti GRATUIT apa de parfum LittleWhite Dress!

Tot in aceasta campanie se lanseaza si Apa de Parfum Outspoken Fresh by Fergie. Asa cum ne-a obisnuit, pline de rafinament, apele de parfum semnate Fergie ne schimba ziua! Inscrie-te ca Reprezentant Avon in aceasta campanie si, daca ai in comanda 3 Ape de Parfum Outspoken Fresh, o primesti pe a patra Gratuit!!!!Iulie 2013

Lider Avon


Stiri