O campanie plina de cadouri...

Miroase a iarnă şi a cadouri

Parcă abia ce ne-am intors din concedii, ne-am mutat hainele de toamnă pe rafturile din faţă ale dulapului şi ne-am pus din nou pe treabă. Dar deja ingheţăm in hainele de toamnă şi oraşul ne tentează cu primele oferte de Crăciun. Aerul e rece şi miroase deja a iarnă.

Ca intotdeauna cand se apropie sfarşitul anului, aşteptăm cu nerăbdare broşurile Avon. Cand au ajuns la noi in birou, ne-am oprit din orice făceam şi le-am răsfoit ca nişte copii curioşi care au primit cel mai frumos cadou. Suntem incantate de noul format de revistă glossy, uşor de răsfoit in căutarea de cadouri.

Toate simţurile ne sunt răsfăţate: coperta ne arată un superb brăduţ de Crăciun din produse Avon, iar paginile parfumate ne parfumează incheietura mainii cu arome de mere, scorţişoară, vanilie şi alte bunătăţi.

Şi pentru că acum, mai mult ca in orice altă perioadă a anului, ne gandim la ce i-ar face fericiţi pe cei dragi nouă, Broşura 16 e incărcată de sute de seturi ambalate atat de frumos că nu ne putem abţine să nu le comandăm.

Am stabilit deja că taţii vor primi un set Urban Edge, mamele vor fi răsfăţate cu un set Slip Into... şi o oglindă elegantă de buzunar, iar noi - noi nici nu ştim ce să alegem: setul Advance Techniques pentru păr strălucitor sau poate un set Solutions Winter, special pentru ingrijirea pielii uscate in timpul iernii?

Pană ne hotăram, vă invităm şi pe voi să vă alegeţi cadourile din prima Broşură Avon a iernii - pentru voi şi pentru prietenii voştri!

facebook twitter


Noiembrie 2011

Lider Avon


Stiri