Oglinda, prietena mea!

 

Ca in fiecare an in luna octombrie,  Avon  lanseaza   "Afla ca esti bine!" - o ampla campanie de educare si  informare, dedicata luptei impotriva cancerului la san. Campania doreste sa le atraga femeilor  atentia ca ADEVARATA FRUMUSETE este cea sanatoasa, astfel incit este vital sa introduca in rutina lor de infrumusetare autoexaminarea lunara, ca prima si cea mai accesibila modalitate de depistare precoce a cancerului la san. Campania se deruleaza inclusiv in perioada octombrie-noiembrie 2009.

Pe online campania este interactiva prin intermediul unui chat banner  unde femeile sunt invitate sa spuna cit timp petrec zilnic in oglinda si daca examinarea sanilor face parte din rutina lor de infrumusetare. De asemenea,  stopcancerlasan.ro are o noua fata si un content mult mai bine organizat. Incepand din luna noiembrie, vor fi adaugate noi rubrici interactive, pentru a face din acest site cu adevarat un portal de resurse pe tema cancerului de san. 

componenta inovativa a campaniei este asocierea cu festivalul de film Kinofest prin lansarea de anul acesta a unei sectiuni de filme sociale intitulata "Avon Movie for Life" un  concurs de filme de scurt metraj care are ca scop constientizarea in rindul tinerilor si a categoriilor sociale care  pot actiona ca  influentatori. Pana in acest moment sunt inscrise in concurs 12 filme. Gala de decernare a filmelor castigatoare votate on line pe kinofest.ro, in timpul festivalului de catre participanti si de un juriu format din personalitati ale cinematografiei contemporane va avea loc pedata de 24 octombrie. Campania Avon impotriva cancerului la san este promovata pe toate materialele atasate festivalului de film.

 Octombrie 2009

Lider Avon


Stiri