Outspoken Intense by Fergie

 "Ca femei,
este important sa credem in noi si in principiile noastre. Indrazneste sa fii in centrul atentiei si sa atragi toate privirile" 

 

Fergie

Celebra Fergie revine cu un nou hit parfumat, apa de parfum Outspoken intense by Fergie, care suntem siguri ca se va bucura de acelasi succes precum predecesorul sau - Outspoken by Fergie. Curajoasa compozitie floral fructata le va incuraja pe prietenele tale sa se simta bine in pielea lor.

 Apa de parfum Outspoken by Fergie Intense este creatia lui Laurent Le Guernec, parfumier al unuia dintre cei mai mari producatori din lume IFF.

 

Note de baza:

Mosk, Virginia Cedar, Ambra

Note de mijloc:

Floare de portocal african, Gardenie, Floarea pasiunii

Note de varf:

Kumquat, Mure si Carambola

 

Aminteste prietenelor tale despre castile cu pietre decorative pe care le poti avea cu numai 1 ban la comandarea Apei de parfum Outspoken Intense By Fergie si....

 

stim cda iti doresti mai multe beneficii de aceea avem pentru tine, draga reprezentant Avon, un program motivational foarte incitant:
  • comanda 2 ape de parfum Outspoken Intense by Fergie si o primesti pe a 3-a gratuit!
  • comanda 5 sau mai multe ape de parfum Outspoken Intense by Fergie intr-o singura comanda si vei primi o apa de parfum gratuit + 50% discount pentru acestea!!
                                                                                                     Multumim Avon & Fergie!

Octombrie 2011

Lider Avon


Stiri