Principiile si valorile Avon

Principii si valori

Principiile Avon:

  • Sa oferim tuturor persoanelor, indiferent de varsta si categorie sociala, posibilitatea unui castig suplimentar.
  • Sa oferim clientilor produse de cea mai buna calitate, dublata de garantia satisfactiei.
  • Sa oferim clientilor servicii eficiente si prietenoase.
  • Sa recunoastem importanta angajatilor si a Reprezentantilor in realizarea obiectivelor companiei si in obtinerea succesului.
  • Sa impartasim cu cei din jur beneficiile prosperitatii si succesului.
  • Sa mentinem si sa pretuim spiritul prietenos al companiei Avon.
  • Sa fim in mod continuu preocupati de bunastarea societatii si a mediului inconjurator.

Valorile pe care le pretuim:

CREDINTA

Credinta este piatra de temelie a companiei noastre - ii determina pe angajati si Reprezentanti sa isi asume responsabilitati si sa dea tot ce au mai bun. Credem ca fiecare face ceea ce trebuie pentru binele companiei si al comunitatii.

INCREDEREA

Ne place sa traim si sa muncim intr-un mediu in care comunicarea este deschisa - aici oamenii indraznesc sa isi asume riscuri, sa isi impartaseasca punctele de vedere si sa spuna cm vad ei realitatea. Avem incredere si, din acest motiv, oamenii inteleg filosofia noastra.

RESPECTUL

Respectul pe care il purtam fata de tot ce ne inconjoara ne ajuta sa apreciem in fiecare unicitatea. Suntem bucurosi ca suntem diferiti, astfel valorificam potentialul fiecarei persoane in parte.

INTEGRITATEA

In Avon ne asumam cele mai inalte standarde etice si ne indeplinim datoria de a avea grija atat de Reprezentanti si de familiilor lor, cat si de colegi si de noi insine. Integritatea este semnul distinctiv al fiecarui angajat Avon.

MODESTIA

Recunoastem ca nu avem intotdeauna toate raspunsurile. Nu ne e frica sa cerem ajutor celor cu care lucram pentru a gasi cele mai bune solutii.Iunie 2012

Lider Avon


Stiri