Programul motivational pentru reprezentanti noi Avon, incepand cu luna aprilie 2023

Pentru ca si tu crezi in puterea ta, alaturi de toti reprezentantii Avon inscrisi, incepand cu luna aprilie 2023, pentru ca meriti, vei primi cadouri de bun venit in valoare de 372 lei. Cum??

  1. In prima campanie de activitate, cumulezi comenzi de min 160 lei si vei primi la doar 5 lei, noul ruj, primul ruj mat din lume care are si nucleu cu acid hialuronic!
  2. Tot in prima campanie de activitare, daca ai reusit sa cumulezi comenzi in valoare totala de 350 lei, atunci vei primi tot la 5 lei, setul de machiaj format din Mascara Legendary + creion machiaj nuanta Black!
  3. Asa-i ca te-am convins sa mergi si la pasul 2?? Aici premiile sunt cu adevarat incantatoare:  Noul parfum TTA Wonder, din renumita gama Today, ne incanta simturile in totalitate si le vei primi la doar 5 lei, atat lotiune de corp cat si mini-parfumul Today, la o valoare minima de comanda de 200 lei, iar daca ai cumulat un total de 450 lei, atunci te vei bucura si de parfumul varianta de 50 ml!

Campania 3 de activitare nu este deloc mai prejos, dimpotriva, am pasit usor spre gama cea mai de lux de intretinere a tenului si vei primi renumitul ser Anew Power, folosit si recomandat de iubita noastra Monica Barladeanu, la comenzi de min 250 lei; iar daca vrei sa te numeri printe performer atunci, cumuland comenzi de min 600 lei te asteapta Apa tomica revitalizanta din gama Anew si puterea antirid a protinolului, crema pentru fata si pielea din jurul ochilor Renewal Power Eye Cream!!

Te-am convins sa ai toate cadourile?? Atunci FELICITARI ai pasit cu success spre primul pas de valoare, clubul Avon Rewords, nivelul de AUR!apr. 2023

Lider Avon


Stiri