S-a lansat cartea Avon

Avon Cosmetics si Starcom au lansat povestea celor 13 ani Avon in Romania. Povestea Companiei Avon, care incepe in urma cu 120 de ani, poate fi urmarita pas cu pas intr-o carte care aduce in prim-plan una dintre cele mai de succes istorii de business.

In cei 13 ani de cind a fost infiintata in Romania, Avon s-a dovedit a fi mai mult decat o companie, este o poveste de dragoste durabilă. O poveste plina de iubire, o combinatie  emotionanta de experiente de business care devin povesti de viata, povesti din care inveti cum oamenii sfintesc locul, transformind astfel compania Avon Romania intr-una dintre cele mai performante din lume. 

"Am scris pana acum despre povesti de dragoste intamplate doar in gandul sau in visul meu. Pana acum am indraznit doar sa imi imaginez sau sa astept mari iubiri. Insa, de data aceasta, am scris despre o poveste de dragoste adevarata. Despre o iubire care ne da dreptul s-o masuram, s-o cantarim, s-o asezam in unitati de masura care sa ne arate ca, da, dragostea exista si avem dreptul s-o cautam si noi, pentru vietile noastre. Am gasit in povestea Avon Romania o istorie de iubire exemplara si mi-am gasit in ea forta pentru propria mea dragoste", a declarat Alice Nastase scriitor si Editor sef revista Tango. 

"Cartea Dragostei Avon" este diponibila din martie in reteaua Reprezentantilor Avon si in reteaua librariilor Humanitas.Aprilie 2010

Lider Avon


Stiri