Serviciile Avon pentru tine

Avon iti pune la dispozitie tot ce iti trebuie pentru desfasurarea activitatii de reprezentant Avon. Serviciile pe care ti le ofera Avon sunt:

  • E-Brosura Avon. Cu ajutorul brosurii online poti sa iti comanzi produsele cu doar 1 click, dupa care Avon iti livreaza comanda la tine acasa (comanda normala)
  • Comanda prin SMS. Poti sa efectuezi acum comenzi si cu ajutorul telefonului mobil trimitand un SMS la numarul 1804.
  • serviciul de livrare rapida a comenzilor (Internet Expres Home Delivery- IEHD) iti permite sa faci o comanda pe internet care iti va fi livrata in maxim 48 de ore, serviciul are o taxa de livrare
  • Departamentul de Relatii cu Clientii are programul de la 9:00 la 21:30 intre luni si vineri. Liderii Avon au la dispozitie un numar de telefon destinat in exclusivitate pentru ei. La numarul de telefon 021-311.85.33 puteti afla informatii despre activitatea, comisionul si competitiile create special pentru reprezentantii Avon.
  • Serviciul Avon Info, cu ajutorul acestui serviciu puteti afla informatii actualizate despre contul dumneavoastra de reprezentant Avon. Sunteti avertizat imediat cand date dumneavoastra sunt actualizate (receptionare plata, facturare comanda, operare retur etc). Serviciul este disponibil sub forma de abonament lunar cu o valoare simbolica.
  • Expres Center Lahovari - primul Beauty Center Avon. In aceasta locatie poti sa participi la sedinte de machiaj organizate de make-up artistul Avon Romania, sa testezi noutatile Avon, sa plasezi comenzi online, sa ridici comanda ta Expres sau sa te intalnesti propriul Lider Avon.
  • Cardul parfumat Avon iti permite achitatea facturii tale avon direct de pe site-ul Avon. In plus iti ofera o placere de fiecare data cand deschizi portofelul. Puteti citi mai multe despre cardul parfumat aici.
  • Factura o poti plati prin Internet Home Banking (daca banca cu care colaborezi iti ofera acest serviciu), poti plati la birourile BCR, Citibank, CEC, Posta Romana, Banca Transilvania sau prin transfer in contul bancar al Avon Romania.


Martie 2009

Lider Avon


Stiri