Sfaturi de machiaj

Va trimit cateva idei si sfaturi de la Make-up artistul Avon - Carmen Dinca! 

 
Pudra este obligatorie atunci cand optam pentru folosirea unui fond de ten, deoarece ea il fixeaza. E foarte gresit sa ne oprim doar la fond de ten!!! 
- Cu cat femeile inainteaza in varsta, cu atat trebuie sa opteze pentru un fond de ten mai hidratant.
- Pielea, cand nu este ingrijita cum trebuie sau cand are o problema RESPINGE PRODUS, indiferent ce produs este. Daca aveti o clienta care spune ca nu e bun fondul de ten sau pudra, intrebati-o cum isi ingrijeste tenul... Probabil veti avea maaaari surprize. 
- Creioanele Super Shok (acelea groase) fac minuni! Se pot intinde si cu degetul. 
- Machiajul se asorteaza cu nuanta parului si a tenului!!! Trebuie sa fie o armonie. 
Excludem de la ochii verzi culorile verde si albastru si de asemenea, excludem de la ochii albastri culorile albastru si verde. 
- Fardul trebuie sa fie foarte bine intins si pierdut, se merge pe machiajul pierdut, culori bine intinse si imbinate. 
- Pentru cei care folosesc Conturul lichid persistent de la Extra Lasting si spun ca nu e bun deoarece e apos si are o nuanta albastrie - agitati-l foarte bineinainte de folosire!!! Este foarte bun dar trebuie agitat. 
- Trebuie sa pastram echilibrul - daca optam pentru un machiaj mai indraznet la ochi, atunci buzele sa aibe o culoare discreta si invers! Nu punem culori tari si la ochi si la buze!!! Persoana cu care interactionam nu o sa stie ce o deranjeaza vizual la noi...
- Luciul de buze, se poate folosi si peste ruj si simplu, el da volum pentru ca reflecta lumina. 
- Fondul de ten - DACA NU AI NEVOIE DE FOND DE TEN, NU IL FOLOSI! Sau foloseste-l partial, in anumite zone in care sunt probleme. Cel mai bun fond de ten este acela a carui culoare nu se vede, cu alte cuvinte, sa nu se vada ca purtam fond de ten. Fondul de tenu NU se alege cu o nuanta mai inchis sau mai deschis!!! 
- Si ca tendinta noua foarte interesanta, mai nou se accepta si asortarea auriului cu argintiul, dar in cantitati foarte bine dozate!!! Fara exces!!! 
Nu uitati, more is less! (putin inseamna mult).

 


Martie 2012

Lider Avon


Stiri