Si Avon iti da like

Fii convingatoare in recomandarea produselor si Avon iti da like!! 

 

Cu o imagine fresh, modernă şi o notă umoristică, campania noastră are ca scop recaştigarea clienţilor pierduţi in perioada trecută. In acelaşi timp, imbunătăţim imaginea pe care AVON o are, mizand pe o imagine de brand modernă şi trendy, produse de calitate, tehnologie avansată şi clienţi satisfăcuţi.

Intr-o lume in care brandurile incearcă să caştige like-urile oamenilor, noi nu le cerem -  noi le dăm! Şi aceasta pentru că AVON incurajează femeile să fie increzătoare, curajoase, independente.

AVON dă like tuturor celor care sunt ele, tuturor celor care se arată lumii cu sinceritate, graţie, stil şi curaj.

"AVON iţi dă like" se desfăşoară in perioada iulie - decembrie 2012 şi va fi puternic promovată in broşuri, evenimente de field, presă, online şi stradal (panouri publicitare in Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi reclame pe cinci rute de autobuze RATB).

In această perioadă, vom avea cinci reclame TV cu poveşti in care fiecare femeie se va putea regăsi şi care promovează: make-up, skin care, parfumuri, reduceri şi produsele de Crăciun.

Vom avea apariţii atat TV, cat şi in presa scrisă şi o importantă componentă de online: articole in diverse website-uri şi bloguri, aplicaţii facebook, bannere de promovare, parteneriat cu Yahoo, Trilulilu şi 2Parale.


Sperăm să vă placă şi, nu in ultimul rand, AVON vă dă Like vouă, tuturor, pentru că meritaţi, pentru ceea ce sunteţi şi ceea ce faceţi zi de zi!
 Iulie 2012

Lider Avon


Stiri