Spray-uri de corp de la Avon Naturals

Spray-urile de corp de la Avon Naturals sunt un substituent perfect al parfumului, atunci cand, din diverse motive, alegem sa nu folosim asa ceva. Le putem, deci, folosi, spre exemplu, in zilele foarte calde de vara cand orice parfum poate parea prea greu, ba chiar, din cauza transpiratiei, ne poate irita pielea (cum se mai intampla in cazul meu), sau cand suferim de anumite alergii si un miros puternic ne deranjeaza, sau, poate, dupa dus, ca sa mirosim frumos dar discret pentru sotul/prietenul nostru.

In plus fata de mirosul placut, aceste spray-uri de corp hranesc si hidrateaza pielea (ce parfum din lume se poate lauda cu asa ceva? ) si sunt racoritoare (il puteti pastra in frigider atunci cand este cald afara, pentru un plus de racoare si o rezistenta mai indelungata a aromei dupa ce produsul a fost desfacut)

Desi avem, poate, impresia ca mirosul nu dureaza, el se impregneaza in hainele pe care le purtam lasand in urma noastra o aroma fina, usoara si, va asigur, perfect detectabila. Dar, pentru ca parfumul sa dureze mai mult pe piele, va sfatuiesc sa il folositi imediat dupa dus, pe pielea umeda. De asemeni, pentru ca mirosul sa fie mai puternic, puteti folosi si gelul de dus si crema din aceeasi gama.Nu va recomand, insa, sa folositi aceste spray-uri pe piele iritata sau inainte de expunerea la soare pentru ca poate da o senzatie neplacuta de usturime sau pielea se poate inrosi.

Un mare plus pentru aceste spray-uri de corp este ca vin intr-o multime de arome (fructata, florala, vanilata...) si au un pret foarte mic, desi pot rivaliza fara probleme cu suratele lor mai scumpe de pe rafturile tuturor magazinelor. Asa ca, fetelor, putem detine cu usurinta unul pentru fiecare toana sau stareMai 2012

Lider Avon


Stiri