TOP 100 cele mai valoroase companii

A şasea ediţie a anuarului "Top 100 cele mai valoroase companii din Romania"este pentru noi un motiv de mandrie şi bucurie.

Avon Romania ocupă poziţia 74 şi este pentru prima dată in acest top, fiind estimată la o valoare de 151 milioane de Euro.

Avon Romania se mandreşte cu cea mai mare forţă de vanzări a unei companii din Romania, dar şi cu proiectele sale inovatoare in mediul online.

"Prezenţa noastră in Top 100 cele mai valoroase companii din Romania reprezintă o recunoaştere a efortului şi dedicării voastre, a Reprezentanţilor noştri şi a tuturor celor care sunt alături de noi de 14 ani.

Inspiraţi din energia si indrazneala lor, Avon dezvoltă permanent instrumente moderne care să ii ajute să işi desfăşoare activitatea in cele mai bune condiţii. Acest lucru ne ajută să fim mai buni cu fiecare an. Avon a imbinat tradiţia cu modernul şi a devenit alegerea numărul 1 a femeilor din Romania, fiind lider pe piaţa produselor cosmetice din anul 2002.

Rezultatele financiare in linie cu piaţa de cosmetice din Romania, chiar şi in condiţiile economiei actuale, pasiunea, obstacole depăşite curajos şi cu succes ne-au ajutat să construim o companie puternică şi de incredere", declară Răzvan Diraţian- Commercial Director Avon Romania şi Moldova.

Să ne vedem şi anul viitor in top! 

Decembrie 2011

Lider Avon


Stiri