Trucuri pentru o primavara in care sa infloresti!

Odata cu venirea primaverii, feminitatea este din nou la mare cautare! Nu de putine ori celulita insa ne determina sa tinem regim, sa recurgem la masuri traditionale de indepartare a acesteia sau sa folosim produse ale caror rezultate intarzie sa apara.

Avon vine cu o solutie minunata care efectiv iti va sculpta coapsele si te va face sa arati ca o adevarata zeita a frumusetii!

Iti prezentam noul tratament anticelulitic Advanced Thermal- Active!

Cum il folosim? De doua ori pe zi, pe pielea curata. Pune o cantitate suficienta in palma, apoi maseaza energic pe coapse pana gelul anticelulitic este absorbit in intregime. Daca ai un aparat de masaj, nu ezita sa il folosesti pentru ca gelul anticelulitic sa intre in piele in profunzime si efectele sa fie vizibile mai rapid.

Truc si sfat! Foloseste gelul anticelulitic Advanced Thermal- Active EXACT ASA CUM SCRIE PE PRODUS: DE DOUA ORI PE ZI. Daca il vom folosi odata la 3-4 zile, rezultatul nu va fi cel scontat.

De asemenea, nu uita de masajul energic care stimuleaza circulatia sanguina si astfel compusii activi sunt absorbiti in piele mult mai rapid.

Dupa aplicarea gelului anticelulitic, senzatia de caldura poate dura pana la o jumatate de ora! In felul acesta ne bucuram de beneficiile produsului!

Oferta speciala doar pentru persoanele care se inscriu ca Reprezentant Avon in Campania 5:

Comanda trei produse pentru ingrijirea corpului din gama Solutions, dintre care minim un gel anticelulitic Advanced Therma Active, si primesti gratuit inca un tratament Advanced Therma Active!

Sa avem o primavara frumoasa!  aprilie 2016

Lider Avon


Stiri